Citace Původně odeslal Conflict
Ahoj, prave jsem vyreklamoval vadny disk za novy, Maxtor 250GB SATA2 se 16MB cache. Na desce DFI NF3 250Gb LP UT se sempronem64 2800+ proste nejde korektne nainstalovat winxp sp2. zacnu instalovat > F6 > drivery z diskety > kopiruji se ruzny veci, pak vyberu nForce SATA Controller > zase neco kopiruje (jako obvykle) a potom se zasekne tak na 2min na hlasce "instalacni program spousti system windows...) - tzn. do casti, kde se rozdeluje disk, formatuje, atd.. no a potom tam naskoci : "CHYBA 32769 : na řádku 5128 : v souboru d:\xpsprtm\base\boot\setup\setup.c." , pokracujte stisknutim..

disk je SATA2, upozornuju, ze normalne s Maxtorem 200G PATA system normalne jede a jde nainstalovat, no ale zapojim tento disk a bootuju system na starym disku, semtam to zamrzne pri nacitani, semtam ve windows, ovsem vzdycky tak na 1min, pak se to zas zazracne rozjede a funguje..ovsem disk nejde nejak naformatovat :[ V disku chyba byt nemuze, je ted vymenenej za vadnej WD. Zkousel jsem prohazovat SATA porty, nic. Dokonce sem hodil BIOS na fail-safe defaults, taky to samy. proste nenainstaluju win a SAKRA NEVIM, KDE JE CHYBA. Informace o nekompatibilite s nf4 sem cetl, ja mam ale nf3 250gb!! Jinak to sekani mi delalo i s tim WD SATA diskem, na nej ale sly nainstalovat win, i kdyz taky s obtizema (par BSOD apod..)

uz vazne nevim, maximalne nejaky problem na desce..
stalo se vam to tez nekomu? diky
no WD SATAII i Seagaty jdou omezit jumperem na mod SATAI tak to bych zkusil, ale nevim jestli to ten Maxtor ma taky.. ted je nemam po ruce.. kazdopadne bych to zkusil protoze na urcitych chipsetech od VIA ho desky nenasly vubec az se to prejumperovalo.. tak me napadlo zhe to muze bejt vono ikdyz je to nForce 3