V case se lépe dělá "průvan" bez "vedlejších účinků" (poletující papíry s poznámkami) kvůli lepšímu chlazení komponent... například... pak mj. case chrání i komponenty před prachem...to taky není zanedbatelný... celkem jsem čuměl, co mi napadalo na "střeva" za léto, kdy jsem měl odkrytovanou bočnici... za další bych určitě uvedl ochranu "střev" před vnějšími vlivy...Původně odeslal fr33k
Já třeba si nemyslím, že bych patřil mezi "prasata" na jejichž myši a klávesnici je poznat jídlo a pití za poslední týden, nicméně člověk občas něco vyleje, občas do něčeho strčí atp...a je zbytečný, aby ti hrnek čaje oddělal PC, ne?
PC bez casu na stole je prostě provizorní řešení... Se všemi "proti" co z toho vyplývají... Nehledě na to, že to BUDE hlučnější, než odhlučněný tower bouchnutý pod stůl...
Není to na webdesign a grafiku (předpokládám webovou grafiku, ať mě tazatel opraví, jestli se mýlím, ale myslím, že mu nejde asi o render 3D scénPůvodně odeslal MadCap
). Na Intelu bych to sice postavil taky, ale tohle mi přijde zbytečně luxusní sestava? Pokud ovšem peníze nejsou problém a nezáleží na nich, proč ne... Bude mít aspoň trochu "fóra" do budoucna...