A komu to tam chyba? Mne niePůvodně odeslal monsoon
![]()
A komu to tam chyba? Mne niePůvodně odeslal monsoon
![]()
ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300
Mne se to libi, az na ty vetraky.
Mohl by jsi sem dat jeste fotku vnitrku, obychom videli, jakto tam mas usporadane?
IMHO Trance will never die...
Je to dobrý nápad, zpracování horší ale určitě to vylepšíš![]()
btw: ten HDD rofl![]()
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
nebojis sa rusenia? takto odkrytovany zdroj v jednom priestore s PC neni moc dobre riesenie a ten disk na tom tiez neni idealny stav ... inak napad dobry, ale prevedenie trosku "ghetto" ako by povedal trodasale paci sa mi to, chcelo by to ale asi trosku dopilovat
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
yop, cez Vianocne prazdniny svoje dielo este dokoncim...
Co myslite, mam tu case nastriekat? napr. na cierno?
2Madcap: jj, toho zdroja sa trosku bojim, ked sa to pokazi, kupim si novy PC
a ten disk je podla mna v pohode, co sa ti na tej polohe nevidi?
farba je tvoj vyberPůvodně odeslal Snorri
a nepaci sa mi tam magnetizmus/EMC z disku ... inak mi to nema preco vadit
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
omg jestli dobre vidim tak tam ten disk mas jen tak polozenej a to ti pripada v pohode??a k tomu zdroji minimalni rozmery si zadaji sve proto bych udelal draty na miru nepotrebne vypajel potrebnym upravil dylku aby neprekazelyPůvodně odeslal Snorri
my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI
Ano, len tak polozeny disk /pripevneny obojstrannou lepiacou paskou o PCI a AGP slotyPůvodně odeslal Strby
/ mi pripada v pohode...
Disk je v "standardnej" polohe a vibracie pohlcuje ciastocne ta paska... s hddckami som uz robil take psie kusky, ze toto je nic a disky doteraz funguju, vobec sa onho neobavam.
dik za napad, cez prazdniny spravim aj toPůvodně odeslal Strby
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)