a co si v ruke mal? ono je totiz trosku mimo misu porovnavat 10D a D70 ked to je liga 300/350D, E-500, E-300 atd. vsetko je otazka "mierky"Původně odeslal mISHA
SB-600 bohuzial nemam, Sigma EF-500 DG Super na mojom tele drzi dost dobre na to, aby som mohol fotak nosit za blesk s nasadenym tele (1,6kg s telom dohromady)Původně odeslal mISHA
mne 18-70 tiez po roku vlastnictva "vykla" vo vysunutom konci, ziadne vrzanie ani nic podobne sa ale nedejePůvodně odeslal mISHA
myslim ze existuju ludia co ho maju aj o moc dlhsie (2 roky) a tiez im funguje, to je asi ten rozdiel medzi sukromnym uzivatelom a nejakou "kur.vou" v redakcii (rozumej fotak pre kazdeho)
ty mas nejake divne ruky asiPůvodně odeslal mISHA
AEL je to tlacitko 0,5cm od palca, ja ho mam na dosah normalne, a phil askey asi tiez
jedine, preco musis chodit do menu a pouziva sa "v akcii" je AF-S/AF-C, inak o nicom dalsom neviem, co by som nenastavil priamo na tele
predava snad nikon d70/70s/50 ako profi fotoaparat aby si ho ty porovnaval s nejakym ? kazdy z tychto aparatov ma svoje zrejme vyhody a aj nevyhody (tvoj aj ta d70tka) a "pro nenarocne uzivatele" by som pomlcal, ako sekundarne telo pouziva D70 velmi vela profesionalov kludne aj "v terene" kde by sa podla teba mal rozpadnut do 10tich minutPůvodně odeslal mISHA
P.S.> ja sa nesnazim obhajovat zaslepene D70, snazim sa vniest trosku reality do tvojich poznatkov + trosku reality do tohoto "suboja"

Odpověď s citací