Citace Původně odeslal aminak
Citace Původně odeslal Martyr-M
Tak jsem se koukal do svejch SW5.1 koukal jsem se donich protoze mne nejde otaceni zvuku DO motorek se toci ale zvuk se neprida a kolecko se neotoci asi se ulomil prevodnik mezi motorek a hlasitosti koukal jsem je to 1 spojenej celek a nejde nijak rozmontovat jedine to celi vymnenit coz by znamnenalo prepajet to coz je dost blby tedy nova elektronika ta horny deska a to se mne nechce nemate nekdo nejaky reseni?

Jo a pri otevreni repro jsem zjsitl ze trafo je dost horky trochu jsem se toho lek mam HT asi 3 roky a ty 3 roky je ma porad zapli v elektrice jen je vypinam nanoc tlacitkem na bedne, premyslim jesli je nema uplne vypinat z elektriky ale to se mne zase neche delat.
Mel jsi nekdy ve skole predmet Cesky Jazyk? Takle brutalne napsanou otazku vidim poprve
Taky me vadi ze pise nekdo s chybama a blbe se to cte ale nedela to asi na schval takze ma nejaky problem urcite o nem vi ale mnohokrat se s tim neda nic delat takze si myslim ze upozornovat na to nicemu neprospeje....skoda prizpevku....(hodne lidem se to stava i tem lepsim )

Citace Původně odeslal Rainbow
Da sa opravit vselico - nedavno som opravoval radio, ktore padlo na potak hlasitosti (s vypinanim). Plastove telo bolo rozlomene na 4 kusy, odporova draha len na dva Kedze bol aj s vypinanim, tak by som taky asi nezohnal. Tak som 4 kusy plastu zlepil sekundovym lepidlom, odporovu drahu na to nalepil a spojil vodivym lakom. Aby sa to dalo zlozit, musel som ten zvysok este rozobrat. Prekvapivo to po namontovani naspat fungovalo Aby sa to nerozpadlo, nakoniec som to plastove telo stiahol kusom drotu a este zalepil.
Takze myslim, ze to Geniusacke riesenie pojde urcite rozobrat - viac alebo menej destruktivne
hmm to ale taky neni nijak zvlast prizniva odpoved... vim ze to zni hloupe ale rikal sem si ze by to mohlo bejt treba tim ze me spadnul nejakej retizek nebo gumicka z toho motorku necekal sem ze to muze bejt takle slozity...