Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Dell Latitude C610, D610 nebo IBM T4x?

Junior Member
    Vliv
    278

Standardní Dell Latitude C610, D610 nebo IBM T4x?

Potreboval bych trochu pomoci s vyberem pouziteho notebooku.

Puvodne jsem chtel koupit Dell Latitude C610, se kterym mam zkusenosti z prace a plne vyhovoval mym pozadavkum (nehraju hry, nedelam video, potrebuju "notebook-vseznalek"). Navic ho budu brat i do mist, kde snadno prijde k uhone, takze cim levneji (da se sehnat v konfiguraci PIII-1GHz, 512RAM, 30GB HDD, GK Ati 16MB kolem 10k) tim lepe... a taky jsem zjistil, ze mi zbyl od toho pracovniho jeste adapter do auta.

Pak jsem se ale podival na Latitude D610, ktery se mi libi o hodne vic, je novejsi, sezenu ho pouzity za dobre penize (A V ZARUCE) a malem jsem uz i jeden koupil ve slusne vybave (1.86Ghz, 512RAM, 80GB HDD, GK Ati 64MB) ale narazil jsem na tohle: http://delltalk.us.dell.com/supportf...essage.id=6516 coz je vec, ktera by mi urcite vadila. Navic bych o nej mel asi docela strach, protoze preci jen stoji +/- o 10-15 tisic vic.

Takze otazka zni - koupit si C610, ktera nema zadnou takovou "vyrobni vadu" ale je preci jen starsi a kdyz odejde, tak mam smolika, nebo D610, ktera je v zaruce, ale ma vadu, kterou Dell zrejme odstranovat nebude A NEBO se placnout pres kapsu a koupit si nejaky pouzity IBM T4x, za ktery ale zaplatim ve stejny konfiguraci mnohem vic?

btw: Pokud by primo nekdo mel D610 a nechal by me poslechnout jestli to je opravdu tak hrozny, jak se pise byl bych taky rad.

Standardní

wov, tak D610 som testoval, ale toto som zrovna fakt neskusal to su dementi .... inak zozen si nejake IBM rady T co ma este zaruku a si vysmiaty
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Junior Member
    Vliv
    278

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    wov, tak D610 som testoval, ale toto som zrovna fakt neskusal to su dementi .... inak zozen si nejake IBM rady T co ma este zaruku a si vysmiaty
    ja vim, cetl jsem to na zive a chtel jsem ti i napsat... to T4x IBM by samozrejme bylo super, ale preci jen se mi do toho nechce davat tolik $ ... ale zase ten rozdil mezi tema C610 a T2x a D610 a T4x ve vykonu, vybaveni a hlavne moznosti zaruky je taky podstatnej. Prave proto sem pisu.

Standardní

Otec ma Della D600 a zvukovka mu vydatne sumi - za toho notebooka daval pred lety asi 50k, nechapu to. A dale oproti memu prastaremu Latitude CPi ma vyrazne horsi klavesnici, nepouzitelny touchpad, baterka vydrzi asi 15min.
    Moc novych dellu sem nevidel, ale tento na me moc dobrej dojem neudelal, osobne casem pudu do starsiho Della rady C, nebo do nejakyho IBM.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Junior Member
    Vliv
    278

Standardní

Citace Původně odeslal Caleb
    Otec ma Della D600 a zvukovka mu vydatne sumi - za toho notebooka daval pred lety asi 50k, nechapu to. A dale oproti memu prastaremu Latitude CPi ma vyrazne horsi klavesnici, nepouzitelny touchpad, baterka vydrzi asi 15min.
    Moc novych dellu sem nevidel, ale tento na me moc dobrej dojem neudelal, osobne casem pudu do starsiho Della rady C, nebo do nejakyho IBM.
    V recenzich co jsem cetl, prave vychvalovali jakej udelal D610 pokrok oproti D600 (treba prave v klavesnici, kvalite zpracovani), ale to audio je fatk na pest. Holt kdyz ma clovek vysoky pozadavky asi opravdu nezbyva nic jineho nez IBM...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání