Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 49 z 49

Téma: Audigy 1, 2 a par veci okolo ...

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    303

Standardní

Citace Původně odeslal Reth
    Citace Původně odeslal Zilla
    Blbost. Nainstaloval jsi jen ten driver, nebo i ty obsluzny aplikace?
    Protoze jestli jsi mysel i ty aplikace, tak si dobre vsimni toho okna, co ti tam zustane po "standardni" creativacky instalaci, zatrhni si tam, ze chces AudioHQ a pujde ti vsechno bez problemu...
    Mno, stahnul sem todle:
    A2-ZS-PAX (Aug, 16, 2004) It's modded Audigy2 CD for Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS series only ... a tam mi nikde nic po normalni creativacky instalaci nezustalo ani nebyla nikde moznost tam nic zatrhnout ... a navic tohle v sobe ma uz nejakej driver, protoze jak sem postupoval podle tvych rad, a to ze napred nainstaluju ten driver, na kterej si dal odkaz, a potom tohle, tak mi tohle napsalo, ze uz nejakej driver je, a ze ho musim odinstalovat, tak sem to udelal, a pak po restartu tohle pustil znova a ono si to nainstalovalo nejakej driver ... a na plochu mi to hodilo zastupce na Creative Audio Console ale nic vic ... tak nevim no ...

Este zkusim todle ... to je snad i novejsi, tak by to mohlo bejt ok ...
    Urcite jsi nepostupoval spravne, zkusim jeste dneska napsat prehlednej navod jak na to. Softem na Audigy 4 bych se ani nezabyval, ma spoustu much, ktere se ti budou jen tezko resit. Ale je to tvuj boj...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Standardní

reth ma pravdu viz. muj souboj
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

Standardní

TAKZE tady na tyhle strance je presnej postup jak si nainstalovat Youp PAX drivery i se vsema aplikacema z ISO cd audigy 4 ... a funguje to na 100% ...
    Myslel sem ze vim co je to CMSS2 ... ale az po nainstalovani techto driveru a aplikaci (mixer je mimochodem konecne vseobsahujici) konecne vym jak vypada stereo hudba poradne roztazena na vsechny bedny ...
    Dokonce se mi i zda ze basy sou takovy jako jasnejsi, ze to neni jen humbuk, ale basuje to "ciste" ... DOPORUCUJU
    Taky doporucuju pustit ten speaker calibration, protoze to je taky dost znat potom ...
    Reth

[Leadtek Winfast 7800GT TDH 256MB; MB DFI LP UT NF4SLI-DR - nForce4 SLI; Athlon 64 3000+ Venice; Hercules FortiSSimo III; 2x 512 MB DDR 400 RAM A-Data CL 2,5;
    HDD Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II]

Standardní

TAKZE tady na tyhle strance je presnej postup jak si nainstalovat Youp PAX drivery i se vsema aplikacema z ISO cd audigy 4 ... a funguje to na 100% ...
    Myslel sem ze vim co je to CMSS2 ... ale az po nainstalovani techto driveru a aplikaci (mixer je mimochodem konecne vseobsahujici) konecne vym jak vypada stereo hudba poradne roztazena na vsechny bedny ...
    Dokonce se mi i zda ze basy sou takovy jako jasnejsi, ze to neni jen humbuk, ale basuje to "ciste" ... DOPORUCUJU
    Taky doporucuju pustit ten speaker calibration, protoze to je taky dost znat potom ...
    Diky za ten odkaz, mam taky Audigy 1 a hledal sem dlouho poradne ovladace. KX josu urcite dobry, ale mel s nima problem u nekterych programu/Bandinabox apod.,kdy nefungoval vystup SW synth/...Tak sem stahnul ty modle Audigy4 a vse funguje 100%. Zvuk je konecne barvity,dynamicky s peknymi basy, opravdu skvele, Mixer jak jsi rikal skvely, jeste jednou diky.

Standardní

nemas zac, taky sem se s tim natrapil, ale todle fakt stoji za to )
    Reth

[Leadtek Winfast 7800GT TDH 256MB; MB DFI LP UT NF4SLI-DR - nForce4 SLI; Athlon 64 3000+ Venice; Hercules FortiSSimo III; 2x 512 MB DDR 400 RAM A-Data CL 2,5;

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    298

Standardní

wow uz sem ani nedoufal v tak prehledny aktualni navod... je v tom peknej maglajz jak tady na foru tak i ve svete. Diky
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    295

Standardní

Diky moc, konecne kloudnej navod jak zkusit jine drivery.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Standardní

Ještě lepší kombinace je Beta Creative 2.08 + A4 ISO software, samozřejmě bez driveru v nich bsažených, mám vyzkoušeny všechny PAX drivery a v porovnání s posledníma 1.02 je zvukově BETA Creative 2.08 nejlepší , jsou detailnější lepší prostor, basy jsou posazeny dost nízko prostě bomba ovladače v hrách taktéž supr

Standardní

Citace Původně odeslal SOUL
    Ještě lepší kombinace je Beta Creative 2.08 + A4 ISO software, samozřejmě bez driveru v nich bsažených, mám vyzkoušeny všechny PAX drivery a v porovnání s posledníma 1.02 je zvukově BETA Creative 2.08 nejlepší , jsou detailnější lepší prostor, basy jsou posazeny dost nízko prostě bomba ovladače v hrách taktéž supr
    Kdyby to nekdo chtel zkusit (ja uz to stahuju) tak je to tady
    Reth

Vliv
    303

Standardní

Kdyby to nekdo chtel zkusit (ja uz to stahuju) tak je to tady
    Na hry jsou mozna ty beta creative lepsi, ale na poslech hudby je to naprosto nesrovnatelny, ty youp paxy jsou o nekolik trid lepsi...

Standardní

Tak to asi né na mé Audigy 1 a připojená k zesáku za 15 klacků + bedny přední cca cena 20 klacků (a to se jako nechlubím prostě kdysi jsem byl hifista a zkešeností mám moc) jsou lepší creative beta ,basy jdou níže jsou měkčí ,detailnější středovýškové pásmo , dynamika atd... vyzkoušeno ale fakt to chce slušný bedny a zesák a nevím jak to bude hrát na jiných kartách Audigy 2,4, ale zatím od creativů konečně slušné ovladače klobouk dolů jinak sem měl PAX new year 1.2 pak A4 1.02 ale na Audigy 1 doporučuji 2.08 + soft A4 ISO nebo New Year Package

Standardní

jo a asi jsi jediný kterému se zdají být PAX na hudbu lepší ty Beta Creative sou právě jediné které se hudebně blíží ke KX ovladačům

Vliv
    303

Standardní

jo a asi jsi jediný kterému se zdají být PAX na hudbu lepší ty Beta Creative sou právě jediné které se hudebně blíží ke KX ovladačům
    Tuhle vetu nakopiruju na IRC vsem audiofilum a predem ti dekuju za to, jak je skvele pobavis...

Standardní

mno me se ty beta creative stejne nepodarily nainstalovat, psalo to ze jako HW not detected ...
    Reth

Standardní

psat newyear package2005-kde jsou samozrejme paxy to souhlasi
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Standardní

to víš že neblíží ke kx ty jsou jsou zatím o třídu víš ale na hry na hovno a A4 1.02 jsou pro Audigy 1 zvukově horší jak beta creative 2.08 jde to velmi poznat

Vliv
    303

Standardní

to víš že neblíží ke kx ty jsou jsou zatím o třídu víš ale na hry na *** a A4 1.02 jsou pro Audigy 1 zvukově horší jak beta creative 2.08 jde to velmi poznat
    Mne spis zarazi, ze se svym vybavenim strpis v kompu Audigy 1...

Standardní A1 vs A2ZS

No přemýšlím o A2ZS ale nejsu si jistý jestli dojde k takovému zvuk. zlepšení abych do ní vrazil 2 litry a používal ji pouze na hry a mp3.
    Bedny mám Visaton dělané takže zas taková špica to není ale zatím mi to stačí. Myslíš si že je velký rozdíl mezi A1 a A2ZS ? díky

Vliv
    303

Standardní Re: A1 vs A2ZS

No přemýšlím o A2ZS ale nejsu si jistý jestli dojde k takovému zvuk. zlepšení abych do ní vrazil 2 litry a používal ji pouze na hry a mp3.
    Bedny mám Visaton dělané takže zas taková špica to není ale zatím mi to stačí. Myslíš si že je velký rozdíl mezi A1 a A2ZS ? díky
    Pokud si to muzes dovolit, chvili pockej jak se veci vyvinou a pak si rovnou kup X-fi, to je prvni karta od Creativu, na kterou jsem zatim nevidel moc nadavat ani opravdove hifisty.
    Jinak rozdil v kvalite zvuku na A1 a A2ZS bude podle me urcite znat, otazka je, jestli ti to bude stat za ty penize...

Standardní

a ty máš jakou kartu a jaké ovladače?

Standardní

X-fi ma mit daleko kvalitnejsi algoritmy pro resamling (takze SSRC snad uz netreba), dale ma moznost prepnuti do rezimu, kdy se vyradi veskere zpracovavani signalu DSPckem (to mi na audigy hodne chybi - obcas zapomenu nejakej efekt zapnutej a pak se divim ze to hraje nejak divne ).
    Karty sice pouzivaji stejne nebo podobne prevodniky jako A2ZS a A4, otazka je jak sou zapojene, jak maji udelane vystupni filtry - nejlepe kdyby se k tomu vyjadril Glassman.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

caleb ale ty bedny ale ty bedny si poskládej něco lepšího měl sem naše repro ARN a fakt hrůza zkus Visaton stavebnice celkem levné a slušný zvuk, já taky přemýšlím o nové zvukárně počkám až to půjde s cenami dolů

Standardní

[OT]: Hned jak splatim toho Technicse, tak budu kupovat nejake nove vejskace. (tyhle ARV104 sou opravdu znouzecnost, navic sou oba uz trosku "liznuty" ) Zatim nemam absolutne zadnou predstavu, tj. rad si necham poradit. Co se tyce basove casti, mam dva 6608 v tandemu a sem naprosto spokojenej (vazne ). [/OT]
    Jinak co se tyce zvukovek/reprobeden - imho Audigy2 daleko presahuje moznosti i celkem drahych reproduktoru (o "repracich" k PC nemluve )
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Jo tak v tandemu to pěkně dupká ale ten výškáč je hrůza, já sem skončil u Visaton a zatím to harje slušně na mp3 a hry to stačí , mrkni na jejich stránky cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání