Nazdar tak píšu sem protože by mě zajimaly názory lidí co s notebooky pracují nebo je prodávají,opravují.
Pro ty zkušené popis problému- je to zhruba týden co jsem byl doma
měl otevřené okno ventilačku a už v té době vyplý zaparkovaný notebook.
Jenže jsem šel čučet do vedlejšího pokoje na Tv no a ihned jsem si nevšiml že venku krápe.Nejdřív krápalo pak se rozpršelo byl to lehčí dešťík s větrem.To jsem pak šel do pokoje a na mým zaklaplým notebooku byly kapky od deště.
Neměl jsem u sebe digi foťák abych to mohl vyfotit a malovat to a dávat sem na web mě přišlo blbý a trapný.
Prostě na té ploše ta výklopná část s obrazovkou tak na tom bylo pár
kapek vody různě.Já už nevím plácnu však že jich tam bylo kolem možná 8 nebo 10ti.
Ty byly teda na tom zaklaplým notebooku na tom víku.
Zbytek kapek těch pár asi 3-5 bylo z boku pouze z jedné strany a to z levé.A dalších já nevím 4-6kapek bylo zezadu notebooku tedy tam jak jsou vzadu konektory jako napájecí,USB,PS2 apodobně.
Odkrytý jsou jen napájecí,PS2, a USB.Jinak ostatní konektory jsou pod takovou záklopkou která je docela kryje.
Notebook jsem po té chvily odpojil a osušil do sucha.
Nějaké ty kapky jak jsem psal byly zezadu u konektoru ale neviděl jsem že by byla přímo nějaká ta kapka v konektoru,možná na káblu ano ale v konetoru notebooku nejpíše ne.
Po osušení a rozklopení byl notebook vvnitř dokonale suchý prostě vevnitř nic ani na klávesnici ani na displeji nikde nic.
A po více jak 24h jsem ho zapnul a fungoval.Dnes po několika dnech kdy byl pro jistotu nepoužíván a byl několik dnívyplý a jen připojenej do el.sítě jsem ho zapnul.
Vše jde vše funguje žádný problémy.
Chci vědět mám ho nést na prohlídnutí do servisu?
Tomu notebooku asi před 2týdny nebo dýl končila záruka a je to Toshiba.