Takze nasiel som brozuru, v ktorej su popsane vsetky podmienky vzniku zmluvya prava a povinnost spolocnosti Eurotel.

3.1 Spolocnost Eurotel je povinna:
b) poskytnut Sluzby suvisiace s prevdzkou SIM karty/MT podla zvoleneho programu sluzieb, ako aj ine sluzby uvedene v cenniku a dohodnute na zaklade zmluv, udrziavta VMTS v pridelenych frekvencnych pasmach... atd.

3.2 Okrem dalsich prav uvedenych vo Vseobecnych podmienkach ma spolocnost Eurotel pravo najma:
e) vymenit SIM kartu v pripade jej poskodenia, straty alebo odcudzenia; uhrada za vymenu SIM karty bude uctovana podla platneho Cennika.
i) realizovat softwareovu zmeny SIM karty, ak takato zmena nema za nasledok znizenie kvality a rozsahu poskytovanych Sluzieb a nesposobi vnzik neodovodnenych nakladov

12.4 Spolocnost Eurotel moze tiez ukoncit Zmluvu vypovedou v pripade, ak dalej nemoze posjytovat Sluzby v dohodnutom rozsahu alebo v potrebnej kvalite z dovodov technickej neuskutonitelnosti dalsieho poskyotvania sluzieb.

Tato 12.4-ka sa mi nepaci. Ale kto povedal, ze sluzbu nie je mozne poskytnut dalje. Ved ju este pouzivaju tisice ludi. A vsetko sa da, len treba chciet. Myslim si nedostupnost Life Sim kariet je sposobena tym, ze TM nechce aby boli pristupne.