Citace Původně odeslal mISHA
tak jsem si se zajmem precetl tvuj dotaz. vicemene e1 ti odpovedel proc se to zamklo.

no a schvalne jsem si otevrel FAQ http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=22811 a hned prvni veta u prvniho odstavce

reseni je pak dale v prispevku nazvanem Kabely - doplneni

takze?
mas uplnu pravdu, ibaze ja vdaka mojej neznalosti pojmov ako VF rusenie a potenciali a podobne som nepochopil suvislost medzi zhorenym konektorom a uzemnenim. podotykam ze burka nebola a blesk by som si vsimol kedze som trcal z okna (podotykam ze som ten kabel krimpoval podla navodu vo faq). predtym ako som sa obratil na toto forum tak som sa pochopitelne pytal ludi ktory maju skusenosti a vzdelanie v tejto oblasti. maximalne prisli na to ze je problem s uzemnenim domu. potom som tu skusil search a potom som si precital faq. ked som nikde nenasiel ani naznak toho zeby niekomu zhorel rj45 tak mi ostalo iba spytat sa.

a este nieco, mojmu znamemu zhorel na jednej lanke rj45 tak, ze sa nedal zo sietovky vytiahnut. inym na tej iste predlzovacke nie. keby skusil toto forum tak tiez nic nenajde a spyta sa zas to iste, respektive zalozi novy thread. ten sa samozrejme zamkne. a budu na fore tri (vratane tohoto) zbytocne thready namiesto jedneho vyrieseneho.

takze ... mas pravdu. tu svoju pravdu moderatora, ktory automaticky predpoklada na zaklade svojich skusenosti ze faq a search nikto nepouziva.