ja som to vo faq nenasiel, az ked mi jezevec ukazal konkretny odstavec tak som to pochopil (nenasiel som to preto, lebo mi ako laikovi unikla suvislost). problem je v tom ze thread je zamknuty. cize nic sa nevyriesilo a to nehovorim o tom ze keby mi to nepomohlo, tak nemozem ten problem upresnit ani rozviest dalej. toto je nedorucena sprava :Původně odeslal e1
pozri strednu som skoncil pred 10 rokmi, fyziku som mal prvy rok, mozes si vyratat ako davno to uz je. na toto forum chodim uz asi 3-4 roky ale pocujem prvy krat ze je to urcene len tym co uz nejake znalosti maju. ja teraz vidim ze vo faq je odpoved na moju otazku ale ako som hovoril som laik. mal by si sa dohodnut z ostatnymi moderatormy na vyhlaseni, ze toto forum je urcene len tym co davali pozor na fyzike a ludom zo znalostami z oblasti elektriny a ze ostatny nech si laskavo hladaju ine forum lebo BFU su tu neziaduci.
takze : 1. je toto forum len pre ludi ktory sa vo veci vyznaju
2. je to pre ludi ktory sa chcu vo veci vyznat
ak je spravne 1. tak budem drzat hubu a uz sa radsej nebudem nic pytat, pretoze aj tak odpoved nedostanem, respektive nenajdem.
to co ja chcem je jednoznacne vyjadrenie. prijmem obidve.