Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: ATI? +STEAM = mys a kb laguje

Standardní ATI? +STEAM = mys a kb laguje

Kupil som si novu vga Sapphire ATi Radeon 9550 128mb 128bit. Ked som ju zapojil tak som na druhy den formatoval disk, reinstall windows proste kompletka. Vsetko ide v pohode az na Counter-Strike a Day of Defeat (tj STEAM). Ked hram niektory z tychto modov(ine nehram) tak pri hre mi casto !lagne" mys alebo klavesnica. V podstate to vyzera tak ze hram a ked lagne mys tak pri niakom pohybe akoby sla chvilku sama resp. ked strielam tak chvilku este striela. Ked lagne keyboard tak pri pusteni klavesi (napr skrcenie) tak akoby som ju este chvilku drzal(som este chvilku skrceny). Uz som celi system reinstaloval 3 krat (win xp pro) ale stale mi to robi. Jedina zmena co nastala je nova vga. Nic ine. ziadny novy soft, zasah do registrov proste nic len nova vga = ovladace - catalyst 5.3(origos z ati.com). Takze sa domnievam ze to bude vtom.

Tento problem mali unas v herni (Storm bratislava) asi pred dvoma rokmy a co som sa pital tak to vraj vyriesili nainstalovanim Kaspersky antivirus a preskenovanim vsetkych pc a vraj to porom prestalo. Ale pochybujem ze to bolo nieco s tymto. Mam vsetky zaplaty, nod, antispywaresoft vsetko updatnute,zaplatane proste system v 100% stave (a v podstate cerstvo nainstalovany). Takze ak mi niekto viete stymto pomoct tak piste. Dik.

PS: Ak to nebude mat nic s vga tak sa ospravedlnujem ze som tento thread pridal do sekcie o ati katach.
    Drupal freelancer

Standardní

čoveče to spíš vypadá na problém s hrou než s nějkým hardwarem, zkus třeba smazat config a mělo by ti to udělat novej čistej.... jinak nevim ale řekl bych tak na 90% problém někde ve steamu.....
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Standardní

"Uz som celi system reinstaloval 3 krat (win xp pro) ale stale mi to robi."
    < [/quote]
    Drupal freelancer

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

nieco mas zle... ale co, vsakze...

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal SonnY
    "Uz som celi system reinstaloval 3 krat (win xp pro) ale stale mi to robi."
    <
    jak to ze predtym ti to nerobilo? co si zmenil? skusal si napr. win2000?
    Mne to tiez obcas robilo, aj na nvidii, ono je to tym, ze ked som alttaboval, tak potom som v cs normalne videl kurzor mysi, s nim som hybal a krizik isiel za nim - ale oneskorene.

A jak to prislo tak to odislo, proste neviem ako som to spravil ani ako som to opravil, ale je to pomerne znama chyba, viacero ludi ma s tym problem, skus nejake CS fora, mozno tam niekto bude vediet...
    Alebo skus to napisat sem do hier...
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Standardní

Takze som to vyriesil iba reinstalaciou systemu na Win 2k Pro. Fakt na **** ale zase mam lepsi system .)
    Drupal freelancer

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání