V žádném případě jsem nezpochybnil znalosti autora článku, a pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám .. jen jsem zpochybnil samotnou úpravu, která se netýká našeho prvitního problému.
Ano zpochybňuji kvalitu OZ TDA .. sám sem postavil asi pět zesilovačů z řady jejich nabídky koncových zesilovačů(TDA7250 nepočítám .. btw. největší šmejd co jsem od nich viděl, o jeho neduhu a následném měnění koncáku po každé akci nemluvě) a s produkcí nejsem spokojen(spodní kmitočty, středy naopak hraje příjemné), jediné co Thopsonům(Phillips) chválím jsou sluchátkové konce, ty hrají pěkně. parametry TDA jsou mnohdy ujeté(kusově), než uvádí katalog(obzvláště pak použité kusy v HT, ty nepatří k Hi-End, natož mainstreem typům z produkce Phillips). Osobně bych na příkon 50W/8Ohm použil LM3886, či novější revizi LM3775, stěmi mám velice dobré zkušenosti, hlavně co se týče dynamiky, rozsahu a hlavně jejich ochran. A to nemluvím o zapojení GC, se kterým jde z obvodů rodiny LM3xxx vyrábět doslova zázraky....

Teď mám zas já trochu pocit, že ty podceňuješ mě ... SW stavím, zesilovače navrhuji(poslední dobou jen pracuju s IO, na vymejšlení zesilovačů v klasických třidách není prostě čas). A rozhodně jsem nechtěl kritizovat článek, jen jsem zkritizoval úpravu s ohledem na naše cíle, a ty ten článek neřeší(prosté vytlumení spodní kmitočty prostě neuklidní).

No toť vše, každopádně tohle je dlouhý OT z mé strany, a sám teď produkuju něco, čeho jsem se chtěl vyhnout. Takže konec.