Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal jd_oizo
Zdravím audiofily já mám taky tejty 5.1ky, a štval mě ten sub tak sem si použil místo toho co je orig Eminence 15 delta LF .. parametry viz.
[url] http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=67899
a hraje to x krát lépe citlivost 97dB s tím asi hnula vpřed, 500W rms. taky a Qts 0.3 asi taky , teďka sem to zkoušel na zesik co je v geniusech, hraje to velice dobře, ale jinak to tahám na zesu od SEACu SDA350 .. 200W sin.,
Hraje to dost dobře basová masáž mojeho rodiného domku ...
No tak tomu rikam poradna basova masaz Tyhle Delty jsou dost namakany basaky, ale k tvymu prispevku - jasne pises, ze PO PRIPOJENI na zesik geniusek to hraje velmi dobre. Cili tim je celkem jasne receno, ze zesik geniusek postacuje a problem je nadale potreba hledat pouze v pouzitem menici, objemu komor bandpasu, prumeru a delky natrubku bassreflexu + pripadne netesnosti ozvucnice subbasu Genius HT 5.1
Jo jasně ale bral sem to obecně měl sem před dobou 2x Delty 15LF paralalně v autě byl to mazec, lada zuzjak potvrdí že to byl nářez , má je taky doma, no na zesu geniusek sem chtěl říct že to hraje několikrát lépe, ale samozřejmě né dostačujíc deltě .... lada má 2x delty a 2x Selenium horny v pokojíčku a je to nářezek všem eminence doporučuju, teďka trochu předělám sub s Em, asi na bandpas místa v pokoji mám tak si chci zadělat na víc dB v charakteristice.