Citace Původně odeslal Adio
no já nechci nicříkat, ale já už sem zkoušel ten genius sub připojit na jiný zesík ten zesí mam v autě a je to tenhle - http://www.autex.cz/ klikněte vlevo na zesilovače a akce pro subwoofer, no a když sem připojil genius woofer na ten zesík v atě tak to bylo 100 krát horší zvuk než když to poštim doma, hrálo to dost slabě a holt zase huhlalo, kdežto woofer co mam v autě je též 100W RMS ta se to nedá srovnat!
Tak fajn ... jsme dál ... zesilovač je dostačující(neříkám že nejlepší, ale stačí), takže problém je zakopaný v konstrukci ozvučnice, či samotném měniči.

Takže je zde složitější úkol, a to měnič proměřit, změřit jeho zakl. parametry a já bych řekl jestli ozvučnice je navržená dobře .... No v tomhle by pomoh Vysta, ketrý na to má zařízení, jenže jsem ho neviděl, ani nepamatuju v Nejhorším stačí osciloskop, generátor a elektronický voltmetr a já bych si stím poradil, jenže ty nemám Ikdyž ... mě satčí frekvence hudební, tak bych mohl jako osciloskop a generátor využít mé zvukovky .... hmmm gud idea