2Lada Zuzjak: Add prvni post: On pravě žádný hrby nemá .... to co je míněno hrbem, se většinou interpretuje duněním ... tady je problé huhlání, neboli klasicky, když se ze sínusovky stává kuláty obdelník ...
Add: druhý post: Nechci se s tebou hádat ... Je to IMHO OT a už jsem jednou tohle říkal, že tady v tomhle threadu to nestrpím ... Ale jen jsem vycházel ze skušenosti ... netvrdím, že se nedá udělat zesilovač s přenosem 0Hz z bipolárů, protože je to blbost ... takové zesilovače se konstruují a říká se jim zesilovač "typu video" (zesilují i SS ..prostě A mají od 0Hz) ... Jen jsem tím vyjadřoval, že jsem viděl prodávát profi zesilovače pro PA (Výkony nad 250W .. a to už je celkem logické, že to jsou MOS-FETy) a ty měly přenosové pásmo někde od 10Hz ... ale zase je běžné, že Phillips Semiconductor vyrábí své I-Amp s přenosem od 15Hz a to je obyč zesilovač v třídě AB z bipolárů ... takže radši to nepitvej, nebyl jsem přesný, ale pro výsledek téhle diskuze to nijak vliv nemá .. takže pokud bys ještě něco mi chtěl, nějakou výtku(nejsem proti, všichni se mýlíme), tak prosím PM a já to opravím.