Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: IE Cache

Standardní IE Cache

Z nicoho nic sa mi maze IE cache. Nic som nenastavoval v poslednej dobe. Jednoducho dobrowsujem a po chvili vidim na disku viac miesta, pozrem do cache ie a ta je prazdna Nie ze by to bol nejaky extra problem ale iste spomalenie to ma za vplyv. Mam nastavene ze sa maju sity kontrolovat pri kazdej navsteve na nove veci, system winxp, ie6.0.

Jo a este jedna vec. Mam to nastavene klasicky na documents&settings\user\local settings\temporary internet files ale zaroven sa mi z nicoho nic umiestnuje prazdny folder aj do tempu (ani jeden z tych adresarov nejde zmazat akoby sa pouzivali obidva naraz).

Stretli ste sa niekto s tym? Ako to vyriesit aby sa ta cache mazala iba na moj podnet

EDIT: este doplnim ze v nastaveniach ie mam odskrtnute aby sa mi cache nemazala po ukonceni prehliadaca. Nedavno som menil antivirak z nortona na mcafee ale tym by to nemalo byt. Jo a ta cache sa mi vymaze sama od seba po nejakej chvili. Po pravde ma to zacina dost srat lebo mi ide net pomalsie ked sa mi stale ukladaju tie iste veci do cachky znova a znova

Standardní

Jakekoliv problemy s IE bych resil instalaci jineho internetoveho prohlizece. Ja osobne pouzivam Operu 7.52.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Takovy rady: jako jdi na jinej prohilzec... jsou fatk uzitecny. Nicmene moj post, taky nebude uzitecnej. Chci se totis zeptat: Nevite nekdo jak moc cache net zrychly? Me se jen tak subjektivne zda, ze to nema vliv. Ale moc by me to zajimalo, aspon procentuelne. Dik predem. Nechtel jsem na takovou "pitomost" zakládat novej thread.

Standardní

Problemy s cache -> s cache v MSIE su casto problemy...
    Ako zrychli cache internet?
    Zalezi od toho, ako je to naprogramovane. Takze v MSIE asi velmi nie Cachovacie HTTP proxy servery (napr. Squid, ale aj WinProxy) vedia niektore operacie zrychlit celkom dost, hlavne ked je pomale pripojenie na internet.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

No musel som prejst na mozillu firefox, ktora sa mi z alternativ opera, mozilla pacil najviac.
    Nejde ani tak o zrychlenie internetu, ale skor o to ze napr. ja chodim dost casto na urcite stranky (dalo by sa povedat ze si spravim take kolecko, precitam spravy..., kazdy den aj viac x) a pokial sa mi ma stale natahovat grafika do cache tak to neni sranda.

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Takovy rady: jako jdi na jinej prohilzec... jsou fatk uzitecny.
    Ale jo, uzitecny to bylo, steelman mi pak v SZ psal, ze vyzkousel Mozillu a ze se mu libi daleko vic, nez IE. Takze proc ne?

Kdyby se alespon Microsoft o IE lepe staral, tak by to nebyl takovej kram. Ale uz x let neni nova verze, zaostava v plno vecech. Navic nektere problemy s nim jsou skutecne takove, ze rada "nainstaluj si jiny prohlizec" je opravdu na miste. Kdyby se nekdo ptal na problem s WMP, tak bych mu napsal "vyzkousej winamp...".
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

a nema to treba na svedomi ten antivirak treba je tak chytrej ze ti radsi smaze cache (co kdyby tam byla nejaka svinarna, protoze IE pusti vsecko )
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

ie t zkutecne obcas udela, nevim teda jestli cache a historii urcite ale to se stava malo casto prezit se to da, asi vic nez pomalost opery a jinych nez mi nabehnou to by clovek vykvet. jnak bych preselhned k opere. ovladani myskou ma dokonale
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Standardní

Citace Původně odeslal ripper
    a nema to treba na svedomi ten antivirak treba je tak chytrej ze ti radsi smaze cache (co kdyby tam byla nejaka svinarna, protoze IE pusti vsecko )
    Antivirak by to nemal byt lebo v praci mam rovnaky Ale mam podozrenie ze to je preto ze sa mi vytvaraju este jedny temporary internet files v tempe v mojom profile. Nevadi firefox je zatim v pohode.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání