To je prave to, vzdycky jsem to tam mel a i na druhym kompu to tam mam. Tady jsem si ted cerstve tech 98 nainstaloval a ani stopy po tom. Normalne se do toho clovek dostane i z prohlizece, tady to ale taky nenachazim.

Delam vzdycky individualni instalaci, ne tu prednastavenou "doporucenou", ale i to jsem prohledaval, jestli jsem neco nezapomel a nenachazim nic. Nenapada nekoho konkretne, jestli jsem tady prece jen nemoh neco prehlidnout?

Mam tu jen cosi, co se jemnuje "Internet", ma to jinou ikonku (maly "e" - maly nejen z abecedy, ale i rozmerem - jako od IE s kladivkem), kdyz to otevru, tak je to podobny okynko, ma titulek "Internet properties", ale ty jednotlivy karticky vypadaj uplne jinak. A chybi mi tu moznost ustanovit si standardni a dalsi spojeni a s tim spojeny automaticky prihlasovani do Netu stejne jako automaticky odpojovani, nastavovani protokolu atd. A taky nastavovani cookies - tady mam jen 3 moznosti: Dovolit vsechno, pokazdy potvrdit nebo vsechno zakazat. Proste neco, co jsem na W98, ac uz se s nim dost intenzivne zabejvam pres 2 roky, jeste nevidel.

A vubec se mi to chova nejak divne. Obzvlast tady na OC mi to ted pri kazdym pokusu vratit se sipkou prohlizece hlasi, ze stranka vyprsela, na apdejt Woken se nedostanu, hlasi mi to
An error has occured in the script on this page
Line: 76
Char: 2
Error: Syntax error
Code: 0
Do you want to continue running on this page?
Yes * No
coz mi kdysi kdosi vysvetlil, ze to chodi, kdyz chybej cookies, ale ty mam ted - jestli muzu verit tomu, co mi to nastaveni nakeca - na plno otevreny.