Citace Původně odeslal Croog
Citace Původně odeslal BDs
Annex je standart pro komunikaci mezi tvym DSL modemem a DSLAMem na ustredne. Annex A je pokud se nemylim urcen jenom pro analogovou linku, zatimco B je urcen pro ISDN a je zpetne kompatibilni. Telecom nejdriv rozjel A a podle toho i pronajimal modemy. Ted uz je skoro vsechno na Annexu B a A je jenom "na objednavku".

Moje rychlost pri aplikaci FUP vcera vecer: 2Kbit!!! juchuchu...to je broadband!
Hmm, a jak to poznám co mam? Mám modem alcatel USB (http://www.speedtouchdsl.com/produsb.htm) a adsl mám již asi od března minulého roku.. To asi znamená, že mám tu A verzi, že ano.. Takže mi chcete říct, že když už tento modem odkoupím, tak mi bude stejně naprd, protože všechny ISP potřebují ty novější modemy s anexem B?

Jinak jak dlouho už je u tebe zapnutý FUP? Budeš to nějak řešit nebo čekáš až to zase vypnou?
Resit to uz nebudu, jedinej dusledek, co z toho vyvodim je ten, ze uz si nikdy od Nextry neporidim datovy ani hlasovy sluzby i kdyby byla poslednim operatorem v CR. 30.4. budu totiz volnej...konci mi smlouva...HURA