tak presne pro takovyhle lidi ten celeron vymysleli. videj hodne GHz a jdou do nej, ostatni je nezajima.Původně odeslal smiesqo
ten celer neber ani 5GHz, na hrani her je to opravdu srot. vem to XP, to je podstatne rychlejsi![]()
tak presne pro takovyhle lidi ten celeron vymysleli. videj hodne GHz a jdou do nej, ostatni je nezajima.Původně odeslal smiesqo
ten celer neber ani 5GHz, na hrani her je to opravdu srot. vem to XP, to je podstatne rychlejsi![]()
Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W
C2D E6600 2,4GHZ@3,33GHZ(9*370, Vcore 1,5125) ,Asus P5B deluxe, Seagate sata500GB,400GB,2* Kingmax 800mhz 512 + 2* Kingmax 800 1GB, 3Dfx Asus 7600GT silent 560/700@630/740, Creative SB128, Winfast DTV 2k, Plextor PX-750A, Chieftec 600W
Presne naopak.
Kedysi boli Celerony v narocnych 3D hrach takmer rovnako alebo uplne rovnako vykonne ako ich plnohodnotni bratia. A naopak do kancelarie na aplikacie sa viac cache hodi.
Toto platilo v casoch, ked mali plnohodnotne Pentia 256-512KB onDie cache.
Dnes uz to mas jedno. Jednak je v hrach pseudo fyzika a podobne vypocty, ktorym vyhovuje viac cache a jednak samotna velkost cache narasta rovnomernym tempom.
Dovolim si tvrdit, ze az na specificke aplikacie (databazy, servre a ine masiny s vysokym poctom threadov) maju dnesne procesory 4-6-8MB L2 cache uplne zbytocne...
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
mam tu doma celeron D346[3.06ghz] + acer f90m[i945G] jsem docela spokojen[jen pridat pamet] na tomhle zakladu jsem odehral doom3+hl2,btw tato mb je docela neznama moc lidi ji doma nema ... nedavno jsem si vzal pc s celeronem 2.66ghz a vykonove me docela prijemne prekvapilo[mb i865] akorat u mb mam dojem ze neni moc dobre resena+podobny dojem je u case... pro me celerony byla dobra investice,do hlavniho pc nacpu slusnou mb+D440
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)