Mechanika CDRW LG zakoupena pred rokem, ale s 24 mesicni zarucni lhutou... tzn podle prodejce 6 mesicu zakona a 18 mesicu doplnková... takze doufam ze to uznaj
Me se pro zmenu zasekava, obcas musim strcit CD dvakrat. Jo vypalil jsem na ni tak 1 CD tydne, nekdy zadne... celkove tak do 60 kusu, hrajeme prevazen veci ,ktery potrebujou CD jen pro instalaci a pak jen pro zapnuti hry, jinak full install bez naroku na CD... takze opravdu predpokladam ze octena neni...
Jedinej muj dotaz zni, CD si vezmou na vyrizeni reklace, normalne mam narok na nahradni mechaniku nebo nahradu usleho zisku (jsem studnet a zivnostka nemam) takze poradte jak se s nimad domluvit.... Jdem mi jen o to mit pocas reklamace doma nejakou nahradu, protoze pri pripadnem "KO" WIN jsem v haji a nevim kde a z ceho budu srotat... Mam narok na zapujceni i v tech udavanych 18 mesicich navic?? Maj se chovat jak pri normos reklamaci?? I kdyz normalne pri koupi jsem byl zamestnancem informovan ze to je doslova zarucni lhuta?

Neco jsem si nasel sam, v zakonne lhute je to podle zakona, v te lhute nad ramec zakonne je to podle zarucniho listu s podminkami prodejce... tzn treba 60 dni na vyrizeni, nevraceni penez atd. jenze tenhle zarucni list Vam musi prodajce dat pri koupi a ne ze ho ma nekde vyvesenej v prodejne, nebo na netu... je to z www.spotrebitel.cz oddeleni kartoteka spotrebitele
Nikde jsem ale stale nenasel to s tema nahradnima vecma, ale asi plati to ze pokud to prodavajici nepozmenil tak to zustava jako v zakonne lhute, takze mam narok... doufam...Co myslite, zkusenosti??