Citace Původně odeslal Jirik
Citace Původně odeslal Loki12
Citace Původně odeslal Medek
slysel sem, nebo nekde cetl, ze tyhle reprobedny nemaji funkce, ktery nabizi Creative Inspire...co je na tom pravdy
ano to je pravda, toto som vycital z internetu:

- nemaju krasny dokonaly zvuk plastoveho reproduktoru
- ich dvoj-pasmove predne bednicky hraju az zbytocne dvoj-pasmovo oproti jedno-pasmovemu "hyper-super-duper-plastic soundu"
- dialkovy ovladac je uplne nenic, ved nieje nic krajsie ako vstat od filmu prejst sa a ovladat to rucne
- genius ma oproti insipire zbytocne vela vstupnych konektorov, ved tie bedne mozem zapojit cez AC3 vstup, TV, Veza, a este je tam dalsich 10 analogovych vstupov pre vystup z DVD (naco ich tam je tak vela, len do toho pada prach)
presne tak 9 z 10 audiofilu doporucuje zvuk z plastu
Mimochodem idealem audiofila je dokonala 1dno slovy jednopasmovka, takze vicepasmovy reprak neni zaruka lepsiho zvuku, tri a vicepasmove repro, ktere jsou na spicce audia stoji moc moc penez, prave pro maximalni sladeni vsech pasem, coz je drahy...

No zas je tak nehante, ten zvuk satelitu od Creative 5300 a vyssi rady neni vubec spatny a ani zas tak moc plastovy (ikdyz plastovy bezpochyby jsou) vzhledem k jejich cene...

Mel jsem Creative, ted mam Genius, takze muzu porovnavat

Muj osobni nazor:

genius ma lepsi zvuk celeho spektra a to se stara predevsim ten veeelikej subwoofer, jinak samostatne vyzkouseny satelity nejsou zas tak o hodne lepsi nez Creative...
pripojny mista - u Creative (5300) si nepripojim nic jinyho nez 1 vstup, do geniusu muzu skutecne nacpat hodne veci...

Ja osobne jsem byl spokojenejsi s dalkou na kabelu od Creative,
-lezela mi na pevno na stole a nemusel "mirit nekam" pod stul na subwoofer,
-regulace fader byla tez pristupna,
-chod volume + - je taky docela skokovej, vecer, kdyz nechci nikoho probudit a pritom si zahrat nejakou strilecku, musim regulovat zvuk pres multimedia klavesnici (zmenou hlasitosti vystupu zvukovky), pres ovladac repraku je jeden stupen neslysitelnej, cvaknu a uz je to na noc rev jako krava,
-a dale prepinac vstupu by mohl byt taktez na "dalce", treba jednoknoflikovy - rotaci po vstupech, takhle je dalka pro nekoho, kdo ma k bednam pripojenejch nekolik vystupu na pytel...

Nicmene jsou to asi opravdu nejlepsi bedny pro pocitac za tyhle penize...

muj nazor...