Prihodil bych neco ke KT333 a VIA ......

Moje prvni deska s KT333 byl Abit KX-333 (nebo jak se jmenoval ... ) s chipsetem KT333CE, bez USB 2.0, protoze jsem chtel USB2.0, tak jsem si koupil EPoX 8K5A2+ (KT333CF) s USB2.0 (druha nejlepsi deska, co jsem kdy drzel v ruce .... po Abit KG7) a vysledek ? Exelentni zalezitost !!!!!!

Bezolo na tom uplne vse ! Pameti jakehokoliv typu, FSB na 190 Mhz (PCI/AGP mimo specifikace) a NIKDY TO NIJAK nevytuhlo !!!!

USB 2.0 na VIA chipsetech bezi skvele alespon pod Linuxem ....
Pouzivam USB 2.0 externi disky a zadny problem, pod Windows 2000/XP jsem to nezkousel (a ani nebudu)

Win2000SP4 pouzivam pouze na hry ....

Padlo tu kvalita BIOSu a tak, mozna vice jak na chipsetu zalezi na Vyrobci ..... priklad :

Na Abit KG7 (AMD761+VIA686) bezi vsechny procesory krome Bartona ...... problemy s VIA686 vs SB live! = zadne nejsou

Abit KT7A v1.3 (KT133A+686) bezi vsechny procesory krome Barton......

Na deskach MSI (KT133A, AMD761, KT266A, KT333) prvnich revizich nebezi Bartony, ale ani T-bred !!!! Humus firma .....

Mam SB Audigy a prevadim filmy, hravu hry a NIKDY mi nezmrzl, nebo se restartoval pocitac ....
Pri prehravani filmu pod Windows, se mi obcas na SB Audigy stane, ze se 1x za film zadrhne zvuk, ale pak se to rozebehne dal.... C-media mi to nedelala .....

Pod linuxem se to NIKDY na SB Audigy NESTALO!

V cem je problem ? V HW ? To tezko .....

Pak pred moje stavajici deskou jsem mel Abit KD7-E (KT333CF) = dalsi exelentni zalezitost ...

Vseobecne KT333CF (EPoX 85A2+, Abit KD-7E, Soltek a Gigabyte) jsou vyborny zalezitosti ....

Zeptejte se Gaba, proc ma svou EPoXu .... )) Protoze s ni nema sebemensi problem .... )))

A s obrovskym kopirovanim dat jsem nikdy taky problemy nemel, jen firma MSI, te na KT4 (KT400) trvalo tri verze BIOSu, nez opravila chybu, kterou zpusobila ....

Svoje KT333 jsem opustil pouze kvuli oficialni podpore FSB 400, proto jsem nikdy nemel KT400...

Mam kamose, ktery ma EPoX KT400 se SATA a IDE RAID, ma zapojeny ctyri disky a taha filmy na koleji a je velmi spokojen se svym pocitacem .....

Jeste jsem tu cetl zminku o TV Wonder, ten mam, ale nepouzivam ho pod Win, nebot pod Linuxem mam o 100 % lepsi obraz.......