Citace Původně odeslal XanFX
Neviem čo ešte ktomu dodať. Keď som si kúpil PC tak som hry typu fps nehrával. Keď mi ale kamoš doniesol UT (síce len demo) nastala zmena a tá trvá až do dnes. Q3 na UT nemá vžiadnom prípade je to len nepodarená napodobnenina, ako povedal jeden známy v Q3 steny vyzerajú ako po poriadnej ožran párty a nemýlil sa . UT jednoducho nemá konkurenciu

Engine je super a s voodoo ide ruka v ruke. Nemôžem si pomôcť keď na súčastnej zostave mi to niekedy ide hrozne. Neviem ako ostatným ale keď to nerenderuje voodoo tak to začne vyvádzať. Keď je to možné tak dáva 100fps aj viac ale keď tam nabehnú boti, síce len na chvílu ale aj to je dosť sa fps zníži na 40 čo vytvára blbý pocit ale hlavne znemožňuje mierenie. A swapuje to. NA 512 ram to dočítavá ako šalené, nie vždy ale občas ako keby sa to odtrhlo z reťazi. Skúšal som všetky možné OGL knižnice a ani jedna nie dobrá. V D3D to má zase hnusný obraz.
Prečo glide nemajú aj ostatné karty?
K.u.r.v.a ja chcem naspäť 3dfx a voodoo

Inak k tomu Unrealu, keď som napísal v sekcii hry že HL ma nebavil a že U je lepší ako HL tak som bol ... a že neviem o čom hovorím.

Čo si myslíte Vy? Je lepší U alebo HL? (všeobecne nie len grafika ale aj príbeh, jednoducho všetko )
No podla mna jednoznacne Half life, proste Unreal ma nechytil, ale Half life ano, proste ma super dej, kopec modov. Graficky bezi na modifikovanom quake 2 engine, ale s high definitoin packom je to ovela lepsie.