Zdarec lidicky.
Na minulej vikend jsem pucil kamosovi moji desku s CPU. Kdyz jsem si vsechno v pondeli zase vzal zpatky a vsechno pripravil ke spusteni, tak se mi pocitac vube nerozebehl. Prvni vec, kterou jsem udelal byla ta, ze jsem mrknul na desku zda je pod proudem. Deska pod proudem byla a tak jsem pro jistotu jeste zkontroloval vsechny kabliky. Bez problemu ... pak me napadlo, ze v biosu se da nastavit heslo, kterym se da spusti pocitac a tak jsem clearnul bios, coz mi taky nepomohlo. Zavolal jsem tedy kamosovi aby mi rekl co stim delal a odpoved byla ze nic (mno nevim jestli si muzu byt jistej) Pak me napadlo mrknout jeste pro jistotu na zdroj, ale tam jsem nic nenasel. Tak jsem to vsechno dal dohromady a kdyz jsem dal zdroj do site, tak mi bouchnul a vyhodil jsem pojistky
Dneska jsem si pujcil novej zdroj (350w
), ale zase jsem si s tim zkousel hrat a porad to nejede. Taky jsem si vsimnul v pondeli nejakyho tikani nekde okolo CPU
Nemate s tim nekdo zkusenosti ? Tenhle vikend vyzkousim procak na jiny desce, tak uvidim jestli je OK, ale mel by byt. Nejspis to bude deska, ale tvari se, ze je OK.
Jestli nekdo mate s necim podobnym, zkusenosti, tak mi poradte. JEdna se me pouze o to abych pocitac nedaval nekam do servisu kdyz bych to mohl treba vyresit doma.![]()