Citace Původně odeslal ZB
Citace Původně odeslal Mikhaill
Citace Původně odeslal BATMAN
Kua maji stesti ze nemam cas se tam zastavit - pouze telefonicky, ale jestli to tak pujde dal, budu si je muset poddat osobne.

Jeste by me zajimalo jestli MUSIM vzit zpet "opravenou" palirnu!? Ten manik mi tvrdil ze ji odeslali na OPRAVU dodavateli. Ne ze bych si to s tou koupi rozmyslel (ikdyz jsem na ni poslednich par dni slysel same skarede veci) ale reknete sami, kdo z vas by si vzal vědomě novou ale uz nejak OPRAVOVANOU vypalovacku!!! Ja tedy NE
Tady by tusim slo odstoupit od kupni smlouvy i v pripade ze by mi ji dovezli "opravenou", pokud se nemylim
samozrejme ze ju musis zobrat.Ak to teda bude ten tvoj kus a SN bude sediet.
Na nich je do 30 dni opravit alebo vymenit za novy kus.
Ak ju opravia zaruka pokracuje a pripocita sa len cas co bola na reklamacii.Ak ti daju novu,mala by byt nova zaruka.

Myslim ze musis zobrat aj nahradu, ktora je sice ina,ale parametrovo lepsia a novsia,aj keby bola lacnejsia.
Odstupit mozes ked to nestihnu do 30 dni,alebo neni adekvatna nahrada,alebo je zavada neopravitelna.
to seš vedle jak ta jedle chlape...

§616...

to co říkáš platí až po 1/2 roce od zakoupen, alespoň v ČR...
do půl roku je to kupující kdo si vybírá.. NOVOU/nebo opravit nikoliv prodejce!!!!!!!!!!

to co pises s tou jinou věcí lepsich parametru apod... to ej HOLY NESMYSL!!! to neplati ani na SLovensku!!! ani nikde jinde...
no je mozne ze to tak neni,ale priklad:

Predajca si vyhrazduje pravo nahradit neopravitelny diel podobnym,s rovnakymi alebo lepsimi parametrami,pripadne dobropisom.

Toto je zevraj v sulade s obchdnim a obcianskym zakonikom...