Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Reklamece CD-ROM (je očtená)

Standardní Reklamece CD-ROM (je očtená)

Můžu reklamovat hodně používanou CD-Rom, tedy očtenou -> už špatmě palí, čte..

Standardní Re: Reklamece CD-ROM (je očtená)

Citace Původně odeslal Dominator
    Můžu reklamovat hodně používanou CD-Rom, tedy očtenou -> už špatmě palí, čte..
    zkusit to mužeš..

ale zaleži ma mnoha okolnostech, jak ji mas dlouho kdy byla koupena apod...

jestli je to smluvni nebo zakonan zaruka...

pokud je to v zaruce, tak byhc to asi zkusil... kazda cd-rom ma urcitej pocet hodin - zivotnost..

ciste teoreticky se muze stat, ze ti to nemusi uznat, ale prokazovat musi oni... asi bych jim netvrdil, ze je vysvicena apod... proste nejede. tečka...

opravte nebo vymente...

ale jak rikam musis napsat vsechny udaje...t ohle je knicemu..

Standardní

NO vona někdy špatmě pálí a čte při vyších rychlostech, ale hlavní důkaz je jedno CD, které nečte ale ostatní CD-rom ano => přinesu ho jako důkaz!

Standardní

NO vona někdy špatmě pálí a čte při vyších rychlostech, ale hlavní důkaz je jedno CD, které nečte ale ostatní CD-rom ano => přinesu ho jako důkaz!
    hm jedno cd... no ja bych vzal spis nejaky svedky, videozanam apod... ale zkus to uvidis...

Standardní

Citace Původně odeslal ZB
    hm jedno cd... no ja bych vzal spis nejaky svedky, videozanam apod... ale zkus to uvidis...
    TY SES ASI ZBLÁZNIL myslíš že maj v obchodě video a svědka vemu tátu, ten to kupoval!

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

ee on se nezblaznil, on se ti snazi poradit a je jen na tobe jestli se podle tech rad zachovas. Svedci = lidi kteri muzou dosvedcit jak probihala reklamace pripadne ze vada se skutecne projevuje. V pripade sporu pokud vim nelze za svedka povazovat clena rodiny. Video zaznam poridit taky pro pripad sporu, neznamena to ze jim ho budes poustet, ale bude slouzit jako dukaz v pripade sporu.

Standardní

Citace Původně odeslal ZB
    TY SES ASI ZBLÁZNIL myslíš že maj v obchodě video a svědka vemu tátu, ten to kupoval!
    no vis ja sem spis myslel... svedky na tu VADU, videozaznam te vady...
    ale svedky do prodejny taky doporucuji.. videozaznam muses donest na kazete...

protoze vada na 1 cd mediu je problematicka... kdyz budes mit nafilnovanych 10, 20 taovych problemu.. je to prukaznejsi...

Standardní

No ale jak to mám natočit když to že je CD špatný zjistím až po vypálení. A jinak i 1CD musí stačit protože ta CD.ROM musí číst vše, nikde mne v návodu neupozorňovali če to zrovna tohle CD nečte.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

No ale jak to mám natočit když to že je CD špatný zjistím až po vypálení. A jinak i 1CD musí stačit protože ta CD.ROM musí číst vše, nikde mne v návodu neupozorňovali če to zrovna tohle CD nečte.
    Heh, to mes teda hodne skreslenou predstavu.
    A) Vadny muze bejt samo medium (i razeny)
    B) Muze bejt klidne vadna cela serie CDR
    C) NIKDE se nepise ze mechanika cte/zapisuje na kazdou placku
    D) Jediny co mas uvedeno je specifikace co ma mechanika umet, otazka je jestli te specifikaci odpovida medium (jako ze treba chraneny audio CD tomu neodpovida)

Takze pokud chces reklamovat mel bys predvyst aspon nekolik ruznych (= razeny/R/RW a od ruznejch vyrobcu) medii se kterejma je problem. Pripadne to dolozit nejak jinak - treba ten video zaznam ... .

Standardní Jsem na tom podobne

Mechanika CDRW LG zakoupena pred rokem, ale s 24 mesicni zarucni lhutou... tzn podle prodejce 6 mesicu zakona a 18 mesicu doplnková... takze doufam ze to uznaj
    Me se pro zmenu zasekava, obcas musim strcit CD dvakrat. Jo vypalil jsem na ni tak 1 CD tydne, nekdy zadne... celkove tak do 60 kusu, hrajeme prevazen veci ,ktery potrebujou CD jen pro instalaci a pak jen pro zapnuti hry, jinak full install bez naroku na CD... takze opravdu predpokladam ze octena neni...
    Jedinej muj dotaz zni, CD si vezmou na vyrizeni reklace, normalne mam narok na nahradni mechaniku nebo nahradu usleho zisku (jsem studnet a zivnostka nemam) takze poradte jak se s nimad domluvit.... Jdem mi jen o to mit pocas reklamace doma nejakou nahradu, protoze pri pripadnem "KO" WIN jsem v haji a nevim kde a z ceho budu srotat... Mam narok na zapujceni i v tech udavanych 18 mesicich navic?? Maj se chovat jak pri normos reklamaci?? I kdyz normalne pri koupi jsem byl zamestnancem informovan ze to je doslova zarucni lhuta?

Neco jsem si nasel sam, v zakonne lhute je to podle zakona, v te lhute nad ramec zakonne je to podle zarucniho listu s podminkami prodejce... tzn treba 60 dni na vyrizeni, nevraceni penez atd. jenze tenhle zarucni list Vam musi prodajce dat pri koupi a ne ze ho ma nekde vyvesenej v prodejne, nebo na netu... je to z www.spotrebitel.cz oddeleni kartoteka spotrebitele
    Nikde jsem ale stale nenasel to s tema nahradnima vecma, ale asi plati to ze pokud to prodavajici nepozmenil tak to zustava jako v zakonne lhute, takze mam narok... doufam...Co myslite, zkusenosti??
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  2. Digitalni zrcadlovka
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 87
    Poslední příspěvek: 26.03.2006, 13:19
  3. pocita UD atomovou bombu?
    Založil Jirik v sekci fóra Distribuované výpočty
    Odpovědí: 56