USB 2 je najrychlejsi.480MB/s
Firewire ma len 400MB/s ale ma mensiu zataz CPU.
USB 2 je najrychlejsi.480MB/s
Firewire ma len 400MB/s ale ma mensiu zataz CPU.
a aky mate nazor na abita kv7. budem ho mat piatok. povodne som chcel epoxa 8kra2+ s kt600 ale kedze sa mi ho nedarilo zohnat tak som sa rozhodol pre abita.
Dell Inspiron 1520
to je sice hezky ale jen papirove zkus to v praxiPůvodně odeslal kju
![]()
Mno s tou kvalitou bych zas aš tak nepřeháněj viz SEGATE jako SATA disk to je asi nehorsi dysk na trhu sou to obycejny disky ktery maj akorat pridelanou redukci a to je vse jinak to jsou vsechno ty sami stary disky.Původně odeslal honzAK
Jedinej disk kterej je delanej na SATA a skutecne to vyuziva je WD RAPTOR to muzu osobne dosvecit ale ty SEGATE sou fakt podfuk.Samozderjmne ze jistej narust vykonu tam je ale proti RAMPTOROJ je to mizive.
Jinak NFORCE 2 dual umi ale musi to bejt ULTRA.
Původně odeslal TIMBERJACK
to vim taky ale uz kvuli tomu SATA kabelu ten disk za to stoji podleme rozhrani IDE ( neforemnej prekazejci kabel )a MOLEXY maj svoji slavu uz davno za sebou meli by se konecne uz predelat standarty.
Jedine EPoX a Abit umeji v plnem rozsahu odemknout XP 1700+ !!!!
1700+ ma predmapovany multiplikator na 8x-12.5x, ale odemknout na 5x-22.5x ho umi jen Abit a EPoX.
Ber VIA desku = nejmene problemu
Ber EPoX 8KRA2+ = skveli OC, spickovy vykon a kvalita a ma i fireware.
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
1 - Soltek takyPůvodně odeslal svaca
2 - VIA = málo problémů, nevím nevím. Vyzkoušel jsem některý s KT400 a pořád problém s SBLIVE (jako na starší VIA se SB 686B), že jsem problém neměl jen já, koukni třeba sem: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/3515
Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO
Bohuzel jsou chyby v DMA SB live 5.1 a ty se projevuji pri komunikaci NB a SB u VIA chipsetu.
Proto kaslu na SB live.
Ale chapu, ze Te to stve.
Ja jsem mel hlavne na mysli horsi problemy s nForce2 (nekompaktibilita pameti - PCI karet, prehrivani, ovladace, atd, atd ....)
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Právě co jsem přešel na nForce, mám problémů méně (řekl bych žádné, ale to by se nelíbilo jiným).
Problém s SBLIVE - nulový, chodí tak jak má.
Citlivější na paměti možná jsou, ale co používám APACER nebo VM, tak to chodí v pohodě. Jelikož stavím nové PC, nezaznamenal jsem problémy s PCI kartami většího rázu, co by vybočovalo z průměru. Problém s IDE jsem zatím vůbec neměl, ale to může být tím, že používám vždy ovladače od Solteku (jsou modifikované).
Tím ovšem nechci VIA zavrhnout!!! V žádném případě!!! Ani bych nechtěl říct, že VIA je špatná!!!
Zvlastni, pokavad mi nekdo poslal pameti VM, tak jsem vzdycky nadaval....
Divim se, ze Ti bezi. Treba to bude Soltekem ....))
SB ma problem v DMA, zkousel jsi nahravat? Neni to uplne cisty.
Je dobre,ze nemas problemy s nForce2, ja mam zkusenosti, ze musis proste trefit na ty spravny pameti.
Par zakazniku melo problemy s nForce2 a TV kartami. (Leadtek, Genius, Prolink).
Kupodivu, ja zase nemel problemy s VIA, pravda, ze KT400 jsem moc neprodaval, nebot jsem mu moc neveril, presel jsem z KT333 na KT600 a ani jsem nezaznamenal zadny problemy VIA vs SB live.
Ve skutecnosti mi na nForce2 nejvice vadi uzavrenost ovladacu (binarky pod Linuxem) a neotevrena dokumentace pro vyvojare.
Jako primarni system pouzivam Linux. Windows mam pouze na hrani her.
SOUHLASIM já jenom že s tou kvalitou bych to tak nepřehánělPůvodně odeslal honzAK
![]()
takze jsem objednal solteka (rl) a jedny pqi k nemu v nedeli to dam do kupy tak se uvidi)) vidim to jenom ruzove (uz kvuli barve desky
)
samozrejme diky za rady vsem a nekterym obvzlast![]()
jaky problemy ma SB s KT400![]()
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
Koukni na ten link, co jsem psal výše.Původně odeslal Chocen
1 - vážně mi VM chodí, dokonce i DDR400, pravda je, že nové sestavy nepřetaktovávám.Původně odeslal svaca
![]()
2 - Nahrávat jsem naposledy zkoušel na svém Cel700 - gramofonové desky. Od té doby jsem to nezkoušel, totiž, neměl jsem důvod.
3 - TV používám hlavně Leadtek - WinFast TV2000XP DeLuxe. Do nForce přišly zatím jen dvě, pravda, ale nikdo mi to o hlavu rozmlátit nepřišel. Tak nevím jestli se bojínebo jestli to chodí.
4 - Po zkušenostech s KT400 měl z KT600 strach, ale vyzkouším je pořádně. Ne jen tak zběžně, jestli to chodí.
5 - LINUX, souhlasWinXP OK. Win98SE zásadně nedávám na nové počítače od dob, co existuje USB 2.0 (i na jiných čipsetech). Zastávám názor, že nový HW potřebuje nový SW a ne 6 let starý systém. proto ani nemám rád, když sem někdo píše o problémech jako nForce/Win98 a podobně.
no, z tech nekolika prvnich prispevku co jsem precetl to vypada, ze je to spise ojedinely problem a nemusi byt spojen s KT400....Původně odeslal Antonín Plhal
btw - ja ten problem taky nemam
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
Tak buď rád a jak říká klasik "TO NEŘEŠ"Původně odeslal Chocen
![]()
![]()
![]()
pokud mas problemy zaloz si novej thread ja zase nemam rad xp coby nejnovejsi nejderavejsi destnikPůvodně odeslal Antonín Plhal
![]()
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)