a jaky? do bocnice? nebo jako toto http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=29582

pokud do bocnice tak ten druhy vetrak bych tam dal v pripade ze bys je mel oba zpomalene (ja je mam zatim oba na 12V a ten vetrak v bocnici mi snizuje teplotu bezne cca o 3st (max. o 5st pri burnu), takze na 12V to utahne vpoho ten vetron na CPU), a za ten bordel co to dela to nema cenu

ale tech 12V tam asi poustet nebudes co? pak si myslim ze ten druhy vetron se bude hodit

jinak ja to mam provizorne z tvrdeho papiru (vypada to fakt hnusne) a navic protoze to mam na bocnici tak to nemam presne az k chladici, protoze bych ji tam pak nenasadil, mam tam teda par mm mezeru, ale stejne mi klesly teploty o 10st

pri burne mozna jeste vic, ale to nevim protoze pri te voltazi co mam ted sem predtim mel po par minutach pres 75st tak sem to radsi neprovozoval, ted mam max. 65 (samozrejme pri burne jinak bezne i v tech vedrech sem se pres 60 nedostal)

(pridaval sem tam ale soucasne i vetrak pod zdroj takze nemuzu rict presne ze by to bylo jen tim WT, i kdyz vzhledem k tomu ze ten vetron pod zdrojem mi fouka ven studeny vzduch , hmmm asi to bude hlavne tim WT )