Kupil som monotor Nec 771SB.Ked som ho doma vybalil a skusil som ho, zistil som ze nejak nedokaze udrzat jas(ked si nastavim tmave pozadie na ploche/cierne/ a v rohu si otvorim male biele okono jeho farba je syto biela, ked toto okno zvacsujem tak biela farba/cela obrazovka/ tmavne a sedne).Tak som to doniesol naspat ukazal technikovy , ten povedal dobre, ze to posle do velkoskladu odkial to brali.Bolo to tam mesiac a posledny den to poslali z toho velkoskladu s tym ze je to opravene.Samozrejme ze sa toho ani nechytili, nic opravene nebolo.Tak to tam servisak s maloobchodu poslal znova.Teraz su to 3 tyzdne a ja som mu volal co a ako.On mi povedal ze v piatok volal s technikom z velkoskladu a po telefone mu popisal chybu, ten ju potvrdil a zaroven povedal ze to robi kazdy nec ktori vabali(comu moc neverim, ani tomu ze pozeral nejaky iny, ked ani poriadne nevedel co to robi ako mohol vedet ze to robi kazdy??).A potom prisiel na to ze na monitore staci aktivovat super bright mode a chyba zmizne.To som ja neskusal, ale k tomu super bright modu:som s tym trochu robil pokusy a zistil som ze urobi len to ze zvysi jas o 30-40% takze biela je ziarivejsia a myslym ze sa aj dost rozostril obraz(je to len tak na filmy..nie do win)-Takze je mozne ze to tmavnutie nieje take vyrazne,ale zaroven cierna uz neni cierna ale uplne bledo seda.Takze chcem sa opytat ci ma moze odbyt tym ze monitor s tym suprebrightom funguje(co si este musim overit, urcite bledne tiez len to tak pri vysokom jase neni videt), je to predsa len ale volitelna funkcia a ma to na 100% fungovat aj bez nej, nie?A druha otazka v zakone je napisane ze po troch reklamaciach s tou istou chybou musia vratit peniaze.Ale je potrebne aby napisali ze je vzdy opraveny alebo staci ked ho poslu naspat s tym ze to je tak a inak to nebude a chyba je stale.Pretoze som povedal ze im ho tam poslem este raz a technik tu mi povedal ze to by bolo keby ho "opravili" lenze oni ho len poslali naspat s tym ze "funguje".Co mam robit?