Mam PowerDVD 4.0 s poslednim patchem 2417 a zvlastnim problemem. Kdyz si chci na kompu prehrat legalni koupene DVD (bohuzel tu mam jen jedno, takze jsem jich nemohl otestovat vic), tak mi pri nacitani DVD vyhodi chybovou hlasku: Kod chyby F4D41436 - Televizni vystup graficke karty nepracuje spravne. Kdyz klepnu na podrobnosti, tak mam dole jeste pripsano: Disk chraneny proti kopirovani nelze prehrat s aktivni funkci televizniho vystupu.
Vubec to nechapu, zminene DVD jsem na kompu prehral jiz nekolikrat a nejmene jednou dokonce i s obrazem vyvedenym na televizi pres S-video out.
Muze mi nekdo poradit co mam delat?
Za posledni dobu jsem bohuzel provedl nekolik zmen v konfiguraci kompu a ted nevim, ktera by to mohla zpusobit. Pro jistotu je tady vypisu: nove Detonatory 43.51, upravil jsem ovladace pro Audigy2 tak, aby bezely na me originalni Audigy a take jsem pred nedavnem preinstaloval prave PowerDVD. Ten jsem ovsem instaloval a upgradoval jako vzdy predtim. Muj OS je WinXP SP1 se vsemi dostupnymi patchi.
Na karte nyni zadnou televizi zapojenou nemam, ovladace se dokonce tvari tak, ze TV vystup neni ani nalezen, natoz aktivni. Navic me neuveritelne stve drzost s jakou mi chce nejaky program diktovat, jak mam sledovat svoje legalni DVD.![]()
Za jakoukoliv pripominku, radu nebo nazor budu moc vdecny...![]()