Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Reklamace monitoru SONY

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní Reklamace monitoru SONY

Uz jsem tu pred casem resil, ze mam nejake problemy se svym monitorem SONY CPD-G420, ale zatim jsem nemel cas ho dat reklamovat.
    Na internetu jsem si nasel adresu servisniho strediska SONY a napadlo me, ze kdyz mam fakturu a platny zarucni list, tak bude lepsi dovezt monitor rovnou do toho servisu nez ho davat u nas na reklamaci prodejci, aby ho ten pak poslal velkoobchodu a ti zase do servisu. Navic je ten prodejce kamarad a ja mam vzdycky problemy ho zjebavat, kdyz reklamace trva dele nez 30 dni...
    Proto bych se chtel zeptat, jestli mate nekdo s timhle postupem zkusenosti a jestli se takto vubec da postupovat. Ale domnivam se, ze ano, protoze vyrobce prece poskytuje 3letou zaruku...
    Omlouvam se za dlouhy post , jakykoliv nazor uvitam.

Standardní

asi to pojde,ja tak chodim reklamovat HP tlaciarne - je to podstatne rychlejsie
    hp pavilion zt3020

Vliv
    301

Standardní

Tak to jsem rad, snad me tam odtud nevyhodi, az tam dorazim s velikou krabici...

Standardní

A co takhle tam předem zavolat nebo poslat mail?
    Já šel reklamovat digestoř přímo do prodejny Lincos Alfa (nebo jak se ten výhradní dovozece odsávačů Best jmenuje) a baba mě vyhodila,proč to tam nesu.Že mám zavolat a pošlou opraváře domů.Tak jsem to musel odnést.U Sony je jen 1. rok servis u zákazníka a to ještě se musí do měsíce od koupení zaregistrovat po netu.
    Core 2 Duo E6600 2,4 GHz+Freezer, Gigabyte P965 S3, 2x 2 GB A-Data EE, Radeon 4870 HD 512 MB Gainward+2x Noctua,DVB-T tuner,HDD 500 GB, a 1000 GB Samsung, Plextor PX 16A,SB X-fi Music+Gigaworks S750,Chieftec TX 10 BD+Corsair HX 520W, 22" Philips a 17" ViewSonic VP 171b, kopírka Samsung,myš Logitech MX300,keyboard Logitech G15, noťas HP 6715s

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal jindros
    A co takhle tam předem zavolat nebo poslat mail?
    Já šel reklamovat digestoř přímo do prodejny Lincos Alfa (nebo jak se ten výhradní dovozece odsávačů Best jmenuje) a baba mě vyhodila,proč to tam nesu.Že mám zavolat a pošlou opraváře domů.Tak jsem to musel odnést.U Sony je jen 1. rok servis u zákazníka a to ještě se musí do měsíce od koupení zaregistrovat po netu.
    Mno, tu registraci uz asi nestihnu a navic jsem si uvedomil, ze ten montak mam vic nez rok, takze mi stejne nezbyva nez to reklamovat v tom servisu. Ale s tim telefonatem samozrejme pocitam, jenom jsem chtel byt spravne informovany, aby si tam se mnou pak nemohli vytrit prdel...
    Nechi tim tvrdit, ze servis firmy SONY stoji za prd, ale po zkusenostech nekterych chudaku tady z fora s reklamacemi u ruznych prodejcu PC (Monima atd.) je asi lepsi se vzdycky predem vyptat, at clovek vi, do ceho jde...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamace repas monitoru
    Založil frogale v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.07.2005, 10:34
  2. Reklamace monitoru v Alzasoftu
    Založil Might v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.06.2004, 20:35
  3. Reklamace monitoru - novy dotaz
    Založil IntEx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 61