hm, kdyz tak vidim ty temata o bartonech a tak
ale stejne
mno jelikoz muj spitfire nak nesnese 7,5 X 133 sem nasel v nejakem datasheetu nakou tu tabulku a rikal si heureka

no archimedes by mi asi..... mno rikam si jestli pak zvladne 7 X 133, napred ho trochu prikrmim a pak mu spojim jeden L6 mustek,
no coz to nebyl problem, jako problem se projevil titan, kterymu odesel vetracek

taktak jsem to stop (cernej na stribrnym pasivu je nahodou taky peknej je ze staryho pentaka)
samozrejme sem se nedostal ani do biosu, tak hodim default a monitor se mi vysmeje hlaskou going sleep
procko se pekne zapotil jelikoz jsem zapomnel prehodit jumper fsb ze 133 na 100... (blbec - ale ten den uz sem to ho mel dost za sebou) samozrejme spojene mustky jsem smaz
nejlepsi me cekalo -> going sleep
tak jsem kopl grafarnu a procik do druhyho kompu a jelo vsechno jako novy
hodil jsem to zpatky do svyho sčotu, mno a protože jsem neměl co na praci (dipl...) a našel par 5 a 1/4 disket s hrama pripojil jsem mechaniku a sosal na disk nasledne odpojil vypojil prepojil.......heh
skoukl email, vypl komp a dal do stolu, zapojil -> going sleep
to vam povim, ze uz jsem hledal kde mam kladivo a majzlik (nevim jestli jsem si vzpomnel na stary porekadlo o V3S....)
sel jsem spat
druhej den opet procedura na druhym kompu...
no nebudu napinat - deska je v servisu a modlim se aby byla KO
co se stalo - uz se neda odestat.... ale dal jsem za ni pred trema roky 3000 neco bez dane..... za to se dneska budu smat
pozn. zatim se nesmeju - diplomku jeste nemam dopsanou a na kompu na kterym ted sedim jsou dvojky widle a pekne me prudej, vubec nic v nich poradne nechodi ale to uz je jina story......
PS: jeste se nam na tom druhym kompu podaril ulomit rozek duronka
OC panbu nebyl doma