hm, kdyz tak vidim ty temata o bartonech a tak![]()
![]()
![]()
ale stejne![]()
mno jelikoz muj spitfire nak nesnese 7,5 X 133 sem nasel v nejakem datasheetu nakou tu tabulku a rikal si heurekano archimedes by mi asi..... mno rikam si jestli pak zvladne 7 X 133, napred ho trochu prikrmim a pak mu spojim jeden L6 mustek,
no coz to nebyl problem, jako problem se projevil titan, kterymu odesel vetracek![]()
taktak jsem to stop (cernej na stribrnym pasivu je nahodou taky peknej je ze staryho pentaka)
samozrejme sem se nedostal ani do biosu, tak hodim default a monitor se mi vysmeje hlaskou going sleep
procko se pekne zapotil jelikoz jsem zapomnel prehodit jumper fsb ze 133 na 100... (blbec - ale ten den uz sem to ho mel dost za sebou) samozrejme spojene mustky jsem smaz
nejlepsi me cekalo -> going sleep
tak jsem kopl grafarnu a procik do druhyho kompu a jelo vsechno jako novy![]()
hodil jsem to zpatky do svyho sčotu, mno a protože jsem neměl co na praci (dipl...) a našel par 5 a 1/4 disket s hrama pripojil jsem mechaniku a sosal na disk nasledne odpojil vypojil prepojil.......heh
skoukl email, vypl komp a dal do stolu, zapojil -> going sleep
to vam povim, ze uz jsem hledal kde mam kladivo a majzlik (nevim jestli jsem si vzpomnel na stary porekadlo o V3S....)
sel jsem spat
druhej den opet procedura na druhym kompu...
no nebudu napinat - deska je v servisu a modlim se aby byla KO
co se stalo - uz se neda odestat.... ale dal jsem za ni pred trema roky 3000 neco bez dane..... za to se dneska budu smat
pozn. zatim se nesmeju - diplomku jeste nemam dopsanou a na kompu na kterym ted sedim jsou dvojky widle a pekne me prudej, vubec nic v nich poradne nechodi ale to uz je jina story......
PS: jeste se nam na tom druhym kompu podaril ulomit rozek duronka
OC panbu nebyl doma