Tu dosku mam doma a hral som sa s nou po praci. Za prve ma dost nastvali nasobice uz neviem pri ktorom asi to bolo 13 a este jeden to bralo ako 5 alebo 6 a namiesto ocakavanej vysokej frekvencie to nabehlo s frekvenciou pod jedno giga. Zaujimave dalej bolo ze ked som dal fsb na 200 a nasobitel na 7 tak to ficalo dobre, ale ked som uz dal nasobitel na 10, vobec to nenabehlo. Taku istu frekvenciu som ale dosiahol pri mensej FSB. Pamatami to zrejme nebolo, lebo na abite NF7 som dosiahol v pohode 200FSB. Ked som sa zmieril s tym, ze na 200FSB to asi nepojde skusal som dalej. Vcelku ma potesilo ze som dosiahol frekvencie 2450 s mojim athlonom 1700+ 1,5V@1,75V. Bohuzial nenabehlo to uz do win. Kedze som nechcel pustat do CPU voltaz nad 1,8 znizil som frekvenciu na 2200. Co uz nabehli win ale seklo to v 3dmarku2001. Skusil som dat voltaz na 1,775V ale aj tak to nepomohlo. Zmieril som sa s tym a pomali isiel nizsie. pri FSB tusim 185 a frekvencii 2035 som uz dufal ze to bude stabilne. Pamate som mal na 7,3,3,2.5 voltaz CPU 1,75 . Este k tomu som si zakupil zdroj Enermax 350w takze som myslel, ze konecne pokoj. Ale co nevidiet. 3dmark2001 prebehol v poriadku, ale pri 3dmark2003 a teste mother nature to seklo. To ma uz vazne napajedilo a povedal som si ze tato doska nie je pre mna.