[Este ti ta BH6tka nezhebla na nafuknute kondy

ne a ani se to nestane - mam ve skrini luft a jedinej duvod proc se to nekomu stalo je ten, ze kondy maj nejakou zivotnost - ta se teplem podstatne zkracuje. (M.j. ty odfoukle elyty ve filtraci jsou nekdy i diky zdroji - nektere maji na 5V i 5,93V!!!! Z osobni zkusenosti!
Elyty jsou v 5V sekcich i u now prken povetsinou 6,3V.....)

O stabilite mi, prosim ta, nevykladaj. Bezne mam PC zapnute cez 20 a viac hodin bez nutnosti restartu. Nestability sa u mna vyskytli odkedy mam Tualatina len v troch pripadoch a ani v jednom za to nemohol CPU+MoBo+RAM.
Prvy bola potreba zvysit IO na default BXu 3.5V (mal som dovtedy znizene na 3.3V).
Druhy bolo odchadzajuce IBMko a
treti nedavno odchadzajuci zdroj (mal chudak asi po 3och rokoch dost...)

Bezne robim na PC serioznu robotu. Keby mi padol nejaky program, v ktorom robim niekolko hodin, tak by som sa asi isiel obesit

Takze basnicka otazka na zaver: Co je to stabilita

Pusti si Prime95 aspon na 12hodin a uvidis

[edit]

Videl jsem co jsem videl a napsal - na BX-MASTERU zadratovana redukce a kousalo se to a kousalo. Nevim proc, ale po vymene za powerleap je to OK!!!!!
Kde byl zakopanej pes? Asi v redukci ZE!

Samozdrejme ze to nekomu asi maka, chci jen rict, ze ta 1000Kc za tu jistotu stoji. (ona ani nejaka no name redukce neni zadacu a co az kdyz teprve zjistis, ze to s ni nemakacenko, a nebo ze je procak v riti...
(staci si precist tady forum a hned najdes par adeptu, co procak znicili - i treba mechanicky - pro ty je tu PowerLeap)
A Vo Tom To Je!

Na 4tu nestabilitu - nafuknute kondenzatory - som akosi pozabudol [/quote]