Citace Původně odeslal Honda
Jasne rejpalu si nevsimejte, nekdo ma treba celera na pekne desce (viz ja - nesmrtelna BH6) a tech 1500 ho navic nerozhazi, navic pri upgrade nemusim rozebrat celej comp , menit desku atd. To se pocita. Pro nekoho je sborka/rozborka na dennim poradku, ale pro ty co se PC strev boji je tu PowerLeap. Mj. upravena redukce neresi zvyseny proudovy odber Tualatina na BX deskach ( hlavne pri overclocku ) a je to na 100 procent min stabilni! Za to ruku do ohne, delal jsem tez jedno dratovani a kluk co na tom stroji dela video (rendering) si stezoval na stabilitu do doby co poridil PoverLeap.
Este ti ta BH6tka nezhebla na nafuknute kondy

O stabilite mi, prosim ta, nevykladaj. Bezne mam PC zapnute cez 20 a viac hodin bez nutnosti restartu. Nestability sa u mna vyskytli odkedy mam Tualatina len v troch pripadoch a ani v jednom za to nemohol CPU+MoBo+RAM.
Prvy bola potreba zvysit IO na default BXu 3.5V (mal som dovtedy znizene na 3.3V).
Druhy bolo odchadzajuce IBMko a
treti nedavno odchadzajuci zdroj (mal chudak asi po 3och rokoch dost...)

Bezne robim na PC serioznu robotu. Keby mi padol nejaky program, v ktorom robim niekolko hodin, tak by som sa asi isiel obesit

Takze basnicka otazka na zaver: Co je to stabilita

Pusti si Prime95 aspon na 12hodin a uvidis

[edit]

Na 4tu nestabilitu - nafuknute kondenzatory - som akosi pozabudol