2-Ja8k1-: Clovece tak tuhle vec jsem hledal hned jak se mi to stalo poprve. Ale bud jsem totalni slepec, nebo to tam neni (BIOS 1010). A po zkusenostech s A7V333, kde v zacatcich fungovalo pouze DOSovske flashovani, se mi do jineho zpusobu moc nechce.
Je to stejne zajimave. Na A7V nebyly nikdy zadne problemy. Stary poc mi s touto deskou slape uz mnoho let, BIOS byl flashovan asi 40x (delal jsem pokusy s jeho upravou - RAID a jine nesmysly) a to vzdy z Windows AsusUpdatem. A to bylo v dobe, kdy na jinych deskach podobne programy delaly velike problemy.
Dalsi desky pro AMD mely cim dal horsi design, az se zdalo, ze to u ASUSu s deskami pro AMD nemysleji vazne. V posledni dobe se dali zase trochu do kupy, ale ty doby, kdy meli vetsinou prvni verze BIOSu perfektne odladene (narozdil treba od takovych MSI apod., kde byval solidni az po nekolika mesicich) a pak uz se pouze lehce upravovalo, jsou davno pryc. Pokud ma firma jako ASUS problemy s flash procedurami uz vice nez rok na ruznych typech desek, kde ma clovek nejakou jistotu, ptam se?
No nic, Wuuduu tvrdi, ze AsusUpdate je v pohode, takze...
Diky