podla mna pri kazdom vyrobcovi dost zavisi aj od modelu (rady), neda sa katogoricky povedat, ze napr. XXX su smejdove a YYY bezporuchove...
osobne som reklamoval 2ks WD, boli to starsie 5400 ot. disky, jeden 2.5GB a druhy 4.3GB...a tak som s WD vtedy skoncil
...potom som mal 2x Maxtor, raz 5400 ot 15GB - no problem, neskor 7200 ot 40GB - taktiez no problem, tichy a relativne rychly disk
...dalsi 5400ot 20GB Maxtor zas asi zacina javit znamky "starnutia", pritom je v prevadzke len 3 mesiace , niekto vyssie pisal, ze Maxtori nie su vhodne na non-stop prevadzku, co sa v pripade tohto disku (asi)potvrdzuje zvysenym hlukom pri prvych 10-15 min. po zapnuti PC, potom to je OK...hmm
...neskor trebalo viac GB, tak som dal na dobre referencie Seagatov a nechal sa "zlakat" 7200-otackovu Barracudou IV 60GB , mam ju stale, je ticha a pomerne rychla, ale do suflika by som ich nedaval, dost "pecu" - v case je to lepsie
...mam aj 7200 ot WD s 8MB cache, je dost hlucny, ale inac sa da, po zlych skusemostiach s WD som si nebol prave najistejsi touto kupou , ale 3 rocna zaruka zvitazila, tak uvidime...

...tak a teraz si uz len staci vybrat