Citace Původně odeslal bukva Zobrazit příspěvek
Tak já myslím, že hlavním cílem by mělo být vybudovat samoudržovací systém fóra.
Tzn. nějaké vedení s kompetencemi, členská základna, ze které se dají v případě potřeby rekrutovat noví vedoucí a staré vedení jim bude schopno předat svoje know-how.
K tomu je potřeba mít členskou základnu relativně širokou, brát pozici ve vedení jako výsadu, o kterou členové usilují a nastavit nějaké jasné procesy na to, jak se takoví lidé vybírají.

Proč? To je přeci zřejmé, protože každá one-man show (v tomto případě four-man show) stojí a padá s několika jedinci a tak by to být nemělo.
To podle mě není to podstatné - podstatný je obsah a téma. Tento systém, který jsi popsal, tu fungoval víc jak deset let, ještě od starého YaBB a bůh ví, co bylo předtím, co já už nepamatuju. Tenhle systém fungoval až v podstatě doteď, kdy přišla obsahová krize. Takže podle mého osobního názoru, to, co jsi popsal, není hlavní cíl, ale žádaný vedlejší projev toho hlavního cíle.

Takže zkusme ještě trochu jiný cíl (stále taktně mlčím ).

Haste: IMHO tohle je zas příliš, co by vysoce pravděpodobně negativně ovlivnilo stávající členskou základnu. Myslím, že CZ scéna, na které se pohybujeme, malá není a máme prostor tu získat členy. Nemyslím si, že potřebujeme zahraniční účast - odřízli bychom se tak od specifik českého trhu, což asi není úplně OK. Nehledě na to, že OC.cz vždy bylo české, tak zachovejme aspoň kus tradice Nechme to stále k diskuzi, ale já osobně budu hlasovat proti.