Gratuluju, paradoxem je, že podobnej přístup potkávám jen u "méně značkového" zboží, kde si to můžu vyříkat na místě. Naopak třeba u Baťy mám naprosto opačnou zkušenost.
Poslali boty do zkušebny, pro lístek sem se měl zastavit zase v Brně (odmítli poslat na adresu), OK - stejně jsem plánoval během 14 dnů další cestu.
Pak mi dali zamítnutí s odůvodněním, že boty byly nevhodně nošené, protože jsem si je nevhodně koupil - mám prý velkou nohu a moc se potím (přeloženo do češtiny), koukal sem jako puk. Ale nejlepší na tom bylo, že protokol byl od úplně jinejch bot a pro někoho úplně jinýho. Tak nasraně volám do prodejny, slečna úplně v klidu, že s tím mám hned přijet, protože mě to nepatří!
To sem už vypěnil, slušně je odkázal do patřičných míst a nakonec souhlasili s tím, že mi pošlou správný protokol (hned mě ovšem "uklidnili" s tím, že ta moje reklamace byla "taky stejně zamítnutá, tak mě to může být jedno").
Asi po týdnu přišel správný protokol - a vida, naprosto identická zpráva se stejným podpisem ze zkušebny, jen jméno zákazníka a typ obuvi přepsali.
Takhle se tedy taky "řeší" reklamace...