Výsledky 1 až 25 z 1036

Téma: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    Tady nejde ani tak o tu svižnost. Já považuji největší přínos ve spodní liště. Ten nový systém ikon - možnost si tam program připnout, libovolně s ním hýbat, to považuji opravdu za revoluční a nejvíce užitečné.
    Stále nemůžu pochopit, co je na tomto revolučního...popisovals tu kdysi (snad se nepletu), že si zvyklý, že vždy je první ikona je ICQ, druhá WMP, a tak, ale v čem to je lepší? Těch pár ms, než najdu tu správnou ikonu mě snad už nezabije, osobně to pokládám za věcičku pro nějaké "hnidopichy" (nebrat zle ), ne jako killer funkčnost W7.

Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    Za další přínos považuji možnost nastavit víc obrázků jako pozadí, které se pak náhodně mění v nastaveném intervalu .
    Tak tohle třeba mnou provozované KDE 4 umí už dlouho, hodně dlouho. Dokonce si je umí i stáhnout z netu případně. Taktéž dovoluje načítat obrázky hned z několika adresářů. To už nemluvím o tom, že si z webu, přes grafického průvodce v KDE můžu stáhnout i jiný vzhled, který kdokoli naprogramoval a vložil na jeden komunitní web. Taktéž můžu postupovat i při přidání nových widgetů do KDE. Vše samozřejmě out-of-box

Takže to, cos napsal, bych moc opět nepovažoval za killer věcičku.

Omlouvám se za mírný offtopic, ale jedná se snad o konstruktivní reakci na výše citované. W7 bohužel nepřináší skoro nic revolučního do světa počítačů, maximálně tak na platformu Windows. Jiné platformy jsou (minimálně v tomto) přiznejme si to, dále, ale to už zavání velkým offtopicem asi.

Citace Původně odeslal mike.pr Zobrazit příspěvek
    ....ale abych nedopadl spíš, že přejdu zase na linux a nechám si jen XP na nějaké ty náročnější hry, které nerozhýbu v emulátorech.
    Taky jsem to tak již před rokem vyřešil a nemůžu si své rozhodnutí vynachválit Akorát jsem si ty XP ponechal kvůli škole, na herní průmysl jsem skoro úplně zanevřel, těch pár her vyřešil WINE.
    Naposledy upravil JamesCZ; 15.08.2009 v 00:19.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  3. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  4. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  5. Microsoft Confirms Bug in Hyper-Threading Support by Windows
    Založil LM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 13:41

Klíčová slova k tématu