Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
Ako to potom vyriesis? Zlegalizujes si win, alebo srat na ne? Nie su pre teba podstatne?
Jak jsem psal výše, nechť si určí on své priority.
Oni měli celou dobu nelegální Windows a teď řešil, jak se zbavit té hlášky...
...a toto je jedna z variant. Záplaty, které potřebují ověření legálnosti jim ani doteď nešly stáhnout.

Já mám (nejen) Widle koupené, čili je mi legalizace a WGA u pr...e.

A pokud jde o to, dostat záplatu do nelegálních Windows, tak ji stačí stáhnout ručně na některé jiné stanici, co WGA má (klidně i Windows 2000 nebo nějakém serveru lze stáhnout záplaty pro jiný OS).
BTW: Drtivá většina těch záplat, co vyžadují WGA, není stejně pro běžné uživatele potřebná.
Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
Cely obsah takto chraneneho pc je k nicomu, takze mi to absolutne netrha zily.
Dolezite veci mam na druhom pc a najdolezitejsie na hdd odlozenom v sufliku..
Btw, image riesenie za 2r nonstop pripojenia na net som musel pouzit 2x a v karantene mam za to obdobie okolo 20-30 smejdov, aj to vacsiu cast synovou zasluhou. Nastastie uz si riesi na svojom.

Prave koli tej otravnosti 4-ky pouzivam: (obrázek NODa 3.0.684)
Málokdo má víc počítačů a na důležitá data samostatný počítač bez připojení k síti.
Čili se vraťme k základu: za větou, kterou vyvracím tvrzení, že stačí mít poslední SP a aktuální anti(cokoliv) je dostatečné, si nadále stojím.
Je potřeba si také uvědomit, že toto fórum čte čím dál více uživatelů, kteří nemají dostatečné vědomosti a zkušenosti - nejsou schopni si počítač udržovat a léčit sami.