snazim na current slacku (update pomoci swaretu, neco mam ze zdrojaku) zprovoznit BT APcko (tj. rezim NAP z pand daemona - viz. http://bluez.sourceforge.net/contrib/HOWTO-PAN).
V kernelu mam zkompilovanou podporu pro BT, BNEP atd. - hcitool scan, info atd. mi ukazuje protistranu atd. Tzn. si myslim, ze co se tyka driveru, tak je to v poradku.
DBus balicky i Bluez (utils, lib,...) mam z current stromu (BlueZ 3.36). Zkousel jsem cely BlueZ stack vyhodit a nahradit v4 ze zdrojaku, ale to je pry zatim takove nedodelane a neni pro to validni dokumentace atd. Takze jsem se vratil zpet k balickum.
Problem je v tom, ze ackoliv by mel daemon hcid propagovat pomoci interniho ovladace sluzby poskytovane stanici - tak to nedela. Na druhe strane se mi zobrazi, ze zarizeni nenabizi zadne sluzby. Az po spdtool add NAP (atd.) mi to ukazuje, ze zarizeni nabizi nejake sluzby. Dalsi vec je, ze pri spusteni
mam v logu, ze Bind failed. Address already in use(9Kód:pand --listen --master --role=NAP.
Mozna by mel service NAP do SDP napropagovat pand - ale ocividne to nedela, kdyz se ani nespusti spravne.
Nechal jsem si u hcid zapnuty debug rezim a jedine co jsem tam nasel je, ze nemuze v DBus nastavit passkey....
Jeste pripadne doplnim vypisy z logu (ted k nim nemam pristup) - ale nema nekdo funkcni konfiguraci ? Jeste mozna zkusim vyhodit DBus a BlueZ a zkompilovat to ze zdrojaku proti sobe...