Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Slackware (current) + DBUS + BT

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Slackware (current) + DBUS + BT

snazim na current slacku (update pomoci swaretu, neco mam ze zdrojaku) zprovoznit BT APcko (tj. rezim NAP z pand daemona - viz. http://bluez.sourceforge.net/contrib/HOWTO-PAN).

V kernelu mam zkompilovanou podporu pro BT, BNEP atd. - hcitool scan, info atd. mi ukazuje protistranu atd. Tzn. si myslim, ze co se tyka driveru, tak je to v poradku.

DBus balicky i Bluez (utils, lib,...) mam z current stromu (BlueZ 3.36). Zkousel jsem cely BlueZ stack vyhodit a nahradit v4 ze zdrojaku, ale to je pry zatim takove nedodelane a neni pro to validni dokumentace atd. Takze jsem se vratil zpet k balickum.

Problem je v tom, ze ackoliv by mel daemon hcid propagovat pomoci interniho ovladace sluzby poskytovane stanici - tak to nedela. Na druhe strane se mi zobrazi, ze zarizeni nenabizi zadne sluzby. Az po spdtool add NAP (atd.) mi to ukazuje, ze zarizeni nabizi nejake sluzby. Dalsi vec je, ze pri spusteni
    Kód:
    pand --listen --master --role=NAP
    mam v logu, ze Bind failed. Address already in use(9.

Mozna by mel service NAP do SDP napropagovat pand - ale ocividne to nedela, kdyz se ani nespusti spravne.

Nechal jsem si u hcid zapnuty debug rezim a jedine co jsem tam nasel je, ze nemuze v DBus nastavit passkey....

Jeste pripadne doplnim vypisy z logu (ted k nim nemam pristup) - ale nema nekdo funkcni konfiguraci ? Jeste mozna zkusim vyhodit DBus a BlueZ a zkompilovat to ze zdrojaku proti sobe...
    Naposledy upravil Lukas L.; 23.03.2009 v 15:49.
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jakou bluetooth mys k notebooku? (revival)
    Založil maximal v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 26.04.2006, 09:00
  2. preco je slackware rychlejsi ako ine distribucie?
    Založil bluesman v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 24.11.2005, 23:50
  3. Funguje BT rozhranie pre mys ako univerzálne BT rozhranie?
    Založil maxo v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 06.11.2005, 10:30
  4. Problem Logitech MX900 - mys beha, nejede BT Hub
    Založil tiktak v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 26.08.2005, 23:09
  5. Padanie Kopete v Slackware
    Založil Wizzard v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.04.2005, 08:32

Pravidla přispívání