Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Reklamace PC Asus

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    271

Standardní Re: Reklamace PC Asus

Citace Původně odeslal JERROME Zobrazit příspěvek
    takže celkově za to asus nemuže pouze jeho autorizovaný servis a lidi okolo.
    Fakticky máš pravdu,nicméně jestli má nějaká firma autorizovaný servis tak předpokládám,že musí splňovat nějaké standardy dané firmou tou firmou, takže v očích zákazníka pak neprofesionalita autorizovaného servisu dělá špatné jméno firmě, pro kterou je servis provozován.

To Atreides:jasně že by možná šla sundat, ale ten počítač nebyl můj a na druhé straně pokud si koupím kompletní PC, proč bych tam měl něco spravovat? Navíc jsem jim nabídnoul, že si t opravíme sami, pokud nám písemně potvrdí že můžeme strhnout nálepky,nebo proč nám nemohli poslat náhradní nálepky?
    Každopádně od firmy Asus bych si počítač nebo notebook nekoupil, prioritně u notebooku je kvalita servisu dost prioritní věc. Kolega kupuje zásadně notebooky Dell a už je mi jasné, proč.

Doplnění:takže nová informace, volal mi kolega, že šroubek tam lítá dále-oprava spočívala v tom,že přes staré samolepky přelepili další-čili to ani neotevřeli, holt solidní servis,takže se pokusí sundat opatrně samolepky a opravit si to sám, každopádně já si velice rozmyslím, jestli kdy něco koupím něco u firmy Asus.
    Naposledy upravil Libor Vodehnal; 09.01.2009 v 17:04. Důvod: nová informace
    Asus M2N-E, AMD64X2 4600 2796 MHz/Noctua NH-12U12F, 2x KingstonHyperX 800 MHz 5-5-5-12/890 MHz 5-5-5-12,Saphire 3850 Ultimate,Leadtek Winfast Expert, 120 GB WD Sata,640GB WD SATA,Fortron 400W Bluestorm,ViewSonic G90f,1x80mm Nexus+1x120 mm Nexus

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ASUS XONAR DX
    Založil baros v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 46
    Poslední příspěvek: 15.01.2011, 19:14
  2. Asus A7N8X series modifikované BIOSy
    Založil Spec v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.11.2006, 23:00
  3. ASUS Update - Unable detect ASUS BIOS
    Založil vahy v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 6