jan555: no takto
- co konkretne na nastaveni AF? A/S/C-AF sa nastavuje vpredu kolieskom, konkretny bod sa vybera vzdy pomocou joysticku. Wide area/single point/selectable AF dedikovane tlacitko nema (narozdiel od Minolty 7D). Pod C si mozes nastavit hocico, takze napriklad ten blesk, aj ked ak si pomocou Fn vyberies nejaky parameter a nastavujes ho, tak po dalsom stlaceni Fn-ka ostane tento parameter aktivny, takze ak casto nastavujes blesk tak staci stlacat Fn. Hlavne treba nastavit v Menu fotoaparatu nastavovanie parametrov priamo na obrazovke (predvolena je tusim moznost, ze po stlaceni Fn a vybere nejakeho parametra sa ukaze samostatna obrazovka, volba ButtonOps v menu). Ja mam pod C ovladanie DRO, co je velmi uzitocna vec, hlavne pri krajinkach, ked fotim s bleskom tak si na jeho ikonku nabehnem po stlaceni Fn, a potom ked potrebujem nieco zmenit tak len stlacim Fn a pokrutim kolieskom.

- da sa nastavit ako dlho bude AF point svietit, ale len v hodnotach 0.3 a 0.6 sekundy, je pravda ze by mohli svietit troska silnejsie
- hej, bohuzial len jeden cross, za dobreho svetla to nie je problem a v pohode funguje aj tracking pomocou linearnych, v slabom svetle uz je lepsie pouzivat hlavne stredovy

AF modul je znacne vylepseny oproti Minoltam 5D/7D a A100, po tom uzivatelia volali dlho, pretoze takto rychly AF mala analogova Minolta 7, a do DSLR daly nejaky lowcost modul ktory ani zdaleka nebol taky dobry. Bohuzial to prinasa aj negativa, a lacne sigma objektivy ktore maju plastove ozubene kolieska v ostriacich prevodoch casto koncia s vylamanymi zubmi kvoli silnemu motoru v A700
build nie je az taky zly (samozrejme oproti E-3 bude urcite znatelne slabsi ), ja som mal jedinu vyhradu voci dvierkam na baterku, ktore sa troska prehybali na jednej strane, ale stacilo tam vlozit kusok peny do ktorej bol zabaleny objektiv
Sony mohlo racej ponechat minoltacky povrch skiel, prsty by ani tak nevadili, ale na zoomovacom a ostriacom prstenci sa vdaka gumovym lamelam z ktorych su zhotovene zachytava dost prachu, potom to moc pekne nevyzera

inak lepsi build a viac cross-AF senzorov by mala priniest prave az A900, uvidime