Jo jo, projed to jeste radsi vsema 3D Markama, ja kdyz jsem testoval strop sveho Zotacu 8800 Gt, tak jsem se dostal na hodnoty 735/1700/2000 (ramky a shadery jsem moc strop nezjistoval) a ve hrach a v 3D Marku 06 a 05 to bylo stabilni. Jenze pak jsem pustil 3D Mark 03 a druhy test hnedka na zacatku vytuhl. Tak jsem snizoval a snizoval a nez to proslo, tak jsem se dostal na hranici 700 u Gpu. Pak to bylo stabilini i treba po 20 minutach zacyklovaneho druheho testu v 3D Marku 03. Tak jsem si rikal ok, necham to tak je to v poradku. Jenze pri hrani PES 2008 mi to cas od casu rozhodilo obraz (objevily se artefakty treba po hodine hrani) a komp mi vytuhl. Tak jsem to dal na default takty a svete div se, PES 2008 mi to udela jednou za cas (dle odhadu tak jednou za 5-6 hodin hrani) zase. Zatim to nejak moc neresim, jedina hra ktera to dela je PES 2008, takze to necham (a nebo zkusim lehce podtaktovat), ale nedej boze, aby se ta karta posr*la, nez budou bezne dostupne v obchodech (nerad bych cekal na reklamaci, nez jim vubec nejaka karta dojde )