njn,kazdopadne by me dost zajimalo jaky presne ma muj laser vykon.Kdyz jsem ale videl na youtube takovy jako mam ja,ale 125mW,tak mi to staci.Sila je to fakt i tak velika a za ty prachy to je supr.Stejne s tim clovek nijak nemagori a jen tak si sviti vecer ruzne po krajine
Ale dneska jsem mel jednu zajimavou prihodu.Byl u me znamy a kdyz jsme se loucili pred zahradou na ulici,on sedel v aute a ja stal veknu,tak odnekud z kopce kde stoji domy (cca okolo 500m) na nas posvitil nekdo zelenym laserem.Byl jsem dost prekvapeny a hned jsem si rikal jeslti si nekdo nepujcil ten muj bez dovoleni (z rodiny).Pak jsem si uvedomil ze ne.A to jsem myslel ze jsem jedinej u nas v ty p*deli kdo ma laser.Ted uz asi ne.Ale kazdopadne to byl podle me "pouze" nejaky 5mW,protoze jsem videl jasne jen ten zacatek laseru(zdroj) a pak velmi slabou caru az kousek od nas.To kdyz jsem takhle koukal na ten svuj,tak to bylo mnohem jasnejsi.Kazdopadne mam asi nekoho,s kym muzeme po sobe svitit.Potom uz ale jaksi ten dotycny nesvitil...
EDIT: Jinak na tom Wickedlasers je nejlepsi to video s zenskymi co sviti temi velkymi lasery.Nejlepsi je zaver...

Odpověď s citací