Citace Původně odeslal pulec7 Zobrazit příspěvek
A-Data jsou fajne ale beru to z velkoobchodu, kde mam dobry ceny, a ten adata nedela, Kingmax, goodram nebo geil. Nevim oni by stacili i kingmax 1066 vyjdou levne a na 800 pojedou i pri mensim cl.

No ja potrebuju prave vsecno, tenhle rok na jare sem tu rozprodal sestavu, kterou sem si postavil na podzim. Ted mi jde o grafiku, premeslim jestli nekoupit nakou 8600GTS, s tim si zahraju tak nak vsechnoc o budu chtit a pockat na RV380 nebo RV700. Nez investovat ted do GT, i kdyz asi se to oplati. Zvolim uplne jinou cestu driv vzdy amd + ati a ted poprve v zivote budu mit intel + nvidia. Ale uz se moc tesim.

Ohledne ty desky, zkuste mi nekdo poradit nejakej ten chipset, jak je to s intel chipsetama a SLI?
Na ty pameti pozor ... pokud jsou pameti optimalizovane na vyssi frekvence, tak to automaticky neznamena, ze pojedou na nizsi frekvenci s lepsimi latencemi ... co se grafiky tyce, tak 8800gt je jasna volba ... 8600 ani nepremyslet, mozna 1950gt/pro, ale pri cene 8800gt nevim nevim ... sli funguje jen na nvidia cipsetech,takze 650sli by mohla stacit, ale v tehle deskach se neorientuju ...