Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
No pro "blbnuti" urcite, kdyz budes na dalku nekomu neviditelne palit kuzi
Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
Navrhuju LOCK tohoto vlákna, protože když vidím jak se to tu začíná vyvíjet, tak už abych pomalu hledal kde a za kolik se dá koupit něco co můj zrak ochrání před šílencema co si sehnali laser a rádi něco pálej.

2Luk(y)isek a Talienn24: Doporučuju vám nastudovat si něco např o nebezpečnosti byť jen odrazů z laseru kterej "umí něco propálit", o laserech v neviditelným spektru ani nemluvě, to je o hubu(oči) ještě víc.
Panove,psal jsem na blbnuti,ale rozhodne nejsem takovy magor abych nekomu palil oci a tak podobne,asi jste me nepochopili.O zadnem paleni veci,oci a tak podobne jsem ani nemluvil a ani nic takoveho nehodlam zkouset.Jde mi pouze o to ze ten laser perfektne sviti,napr. v noci a neni to takova s*acka jako ta od vietnamcu.Rozhodne si jsem vedom co to dokaze a take se podle toho budu chovat a davat si pozor az se ke me ten laser dostane...
Presne jsem cekal ze se ale nekdo takovy ozve.Jinak to co pisete urcite nekdo dela,ale ten uz to v hlave asi nema v poradku a mel by navstivit prislusneho lekare.